HVAD ER MAGENTO?

Magento er et e-handelsprogram.

Magento er et meget kraftfuldt og hurtigt voksende e-handels-script skabt af Varien. Det er en Open Source-platform, som bruger Zend PHP og MySQL-databaser. Magento giver stor fleksibilitet gennem sin modulære arkitektur, er fuldstændig skalerbar og har en bred vifte af kontrolmuligheder som dens brugere sætter pris på.

Her er nogle af de Magento-funktioner, vi bedst kan lide:

Magento er meget kraftfuld og alligevel intuitiv, når det kommer til at præsentere dine produkter. Du kan nemt oprette dine produktkataloger samt styre det med lethed. Du kan tilføje mere end ét billede for det samme produkt, gennemgå produktet samt tillade skabelse af ønskesedler. Du kan nemt tilføje nye produkter, produktopdatere samt styre din beholdning. Desuden er det nemt at håndtere ordrer og forsendelser og der er mulighed for at integrere forskellige betalingsmetoder.

Der er mange muligheder med Magento.

Magento har mange muligheder når det kommer til kundeservice. Med Magento giver du dine kunder mulighed for at oprette brugerkonti, holde styr på deres indkøbshistorie, kontakte dig via brugerdefinerede formularer og du kan også vælge forskellige sprog og valutaer således, at de passer til behovene hos dine kunder.

Du kan nemt integrere Magento inde på din Google Analytics-konto og bruge alle dine muligheder for at analysere kundernes adfærd på din hjemmeside, og dermed optimere det til bedre resultater. Du kan også bruge de avancerede SEO-muligheder i Magento til at optimere din hjemmesides søgemaskinepositionering, så det nemmere kan findes af dine kunder.

Magento giver dig også mulighed for at bruge mange marketing-promotionværktøjer, du kan organisere tilbudskampagner samt give mulighed for at bruge kuponkoder. Der er desuden mange hjemmesider, der tilbyder smukke Magento-temaer helt gratis. Så du kan med lethed få oprettet din unikke online butik.

Og hvis dette ikke er nok, er der over 1.700 udvidelser til yderligere funktionaliteter, du kan installere via Magento-Connect interface.


Skal vi lave en flot og professionel hjemmeside/webshop til jer?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk