Nyt partnerskab sætter fokus på sikker drift

Plesk partner

Nyt partnerskab sætter fokus på sikker drift

AWORK Webureau har siden 2012 leveret webløsninger og online markedsføring til de danske virksomheder. Gennem de sidste 10 har AWORK også stået for de tekniske aspekter for webløsninger her i blandt hosting på egen shared eller dedikeret servere, som sikre den bedste drift og til en fair pris i Danmark. 

Det er stor glæde at den tekniske del i forhold hosting også får anerkendelse i og med AWORK er blevet Plesk Partner. AWORK har modtaget utal af priser for Markedsføring og kundetilfredshed. AWORK blev ligeledes Gazelle i 2021.

Det er med stor begejstring, at vi kan byde vores nye partner Plesk velkommen på holdet. Plesk er det førende kontrolpanel, der giver web-designere, webmasters og hjemmeside ejere værktøjet til at styre deres servere, hjemmesider og applikationer. På nuværende tidspunkt kører Plesk på mere end 384.000 servere, automatiserer mere end 11 millioner hjemmesider og 15 millioner mails. Plesk er tilgængeligt på mere end 32 sprog i 140 lande, og derfor skal de naturligvis være en del af holdet.

“Vi kan mærke en stor efterspørgsel på sikker og stabil hosting. For vores kunder betyder det meget at vores webløsninger er driftet sikkert og med fuld support. Plesk gør hverdagen lettere for vores serverteam og ikke mindst for vores kunder. Vi er derfor rigtig glade for at kunne kalde os Plesk partner”, fortæller administrerende direktør, Jesper Enger-Steensgaard.

Plesk understøtter AWORKs koncept om en dedikeret server. En dedikeret server betyder, at du har din helt egen server, som du ikke deler med andre. På den måde skal du ikke dele ressourcer med andre, som kan sikre en mere stabil drift for din hjemmeside. At have en dedikeret server gennem AWORK betyder, at du lejer en fysisk server i vores datacenter, som kun er dedikeret til dig. Vi sørger for, at pladsen udelukkende er lejet ud til dig, og så står vi for selve driften og selvfølgelig support – En all inklusive.

Hvis ikke du har tilkøbt en dedikeret server, så har du i stedet en shared hosting. Når du har shared hosting, så ligger ansvaret for sikkerhed på din hostingudbyder. Her er sandsynligheden for at blive udsat for hackerangreb også større, da du deler risikoen med mange andre hjemmesider. 

Tag en uforpligtende samtale og fortæl os lidt om dit behov eller problem med din webløsning. Servere spiller en central rolle for webløsninger og hvis det ikke spiller så oplever du nedetid og ikke mindst nedgang i dine ordretal.

Start med at ringe til os på  88 37 47 88, og lad os tage en snak.