×

  Kontakt os

  Video- og fotoproduktion

  Med produktbilleder, stemningsbilleder og videoer kan du skabe liv og et bedre salgsgrundlag på din webshop og hjemmeside.

  N

  Video fanger de besøgende

  N

  Gør din hjemmeside levende

  N

  Storytelling er nemmere gennem video

  N

  Budskab i video eller billeder

  N

  Billeder skaber liv og interesse

  N

  Giver den besøgende et indtryk og en følelse

  Fra kr. 3.500,-

  Lad os høre om dit projekt

  Billeder skaber interesse

  Fotos på din hjemmeside skaber liv og interesse for brugeren

  Video skaber opmærksomhed

  Videoer kan være med til at fange brugeren og skabe opmærksomhed

  Stærkt visuelt

  Brugeren får en mere levende og følelsesmæssig oplevelse.

  Flere views

  Brugere har tendens til hellere at ville se videoer, end at læse en lang tekst

  Har I ønskerne, så har vi løsningerne

  Vi kan både hjælpe jer med foto og video. Er I på udebane i forhold til hvad I helt præcis har af ønsker til jeres løsning, så bare rolig. Vi skal nok guide jer til de bedste løsninger både hvad angår foto og video.

  Video til webshop

  Video til webshop kan blandt andet være produkt-videoer. Produktvideoer kan være en fremvisning af produktet. Er der tale om et mere komplekst produkt vil en god idé være en videoguide til brug af produktet.

   

  Video til webshop kan også være en introduktionsvideo til virksomheden med eventuelt budskab eller vigtige informationer, der er med til at skabe værdi for kunden såsom gratis retur, fuld tilfredshed eller pengene tilbage, lang byttefrist eller garanti.

   

  AWORK producerer en unik video til din webshop efter dine ønsker og behov.

  Foto til webshop

  Foto til webshop kan være produkt-billeder. Produktbilleder er den måde kunden ser jeres produkter. Uden et godt produktbillede mister i kunder. Kunden mister tillid og bliver forvirret, hvis der ikke er gode og klare billeder af de produkter I gerne vil sælge. Den visuelle fremstilling af produktet har også en stor betydning for hvorvidt kunden beslutter sig for at købe produktet.

   

  Foto til webshop kan selvfølgelig være andet end produktbilleder. Det kan også være stemningsbilleder, kategoribilleder eller andet.

  Video til hjemmeside

  Video til hjemmeside er en måde at fange de besøgende, så de bliver længere på siden. Det er også en effektiv og hurtig måde at komme ud med informationer, budskab og værdier. Det kan være en introvideo, der introducerer jeres virksomhed eller hjemmeside for den besøgende.

   

  Det kan også være en video, der viser, hvad I laver i virksomheden og hvordan I gør det. Storytelling er markant stærkere gennem video.

   

  Giv os et kald og fortæl os om jer og jeres ønsker, så guider vi jer til den rette løsning.

  Foto til hjemmeside

  Foto til hjemmeside skaber liv og interesse. Det er en måde at fortælle en historie, som kunden ikke behøves at læse eller søge efter.

   

  Stemningsbilleder giver den besøgende et indtryk og en følelse. Billeder af virksomheden såsom lokaler, medarbejdere eller andet er også en mulighed.

   

  Der er et hav af muligheder, så kontakt os og så får vi en snak.

   

  Priser

  Prisen kan variere efter hvor mange billeder og videoer, der skal produceres, hvor antal billeder og længde på videoen en faktor.

   

  Gennem dialog og forventningsafstemning fastlægger vi en pris for skydning af billeder og videoproduktion, så I ikke skal være bekymret for skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger.

   

  Kontakt os og få en pris på dit projekt.

   

  Hvor lang tid tager det?

  Produktionstiden varierer alt efter opgavens omfang. Ring eller skriv til os for nærmere information, så vi kan tilrettelægge dit projekt.

  FLERE VIEWS

  Der er flere mennesker, der ser videoer end læser tekster. Derfor har du større sandsynlighed for at sprede dine informationer og budskaber gennem video.

  GODT FOR SEO

  Hjemmesider og webshops med videoer og billeder rangerer højere ved Google-søgninger.

  FREMTIDEN

  Der er vigtigt for brugerne hurtig at finde information. Videoer er en let og hurtigt måde for den besøgende at få de ønskede informationer. 

   

  STÆRKT VISUELT

  Du giver den besøgende en mere levende og følelsesmæssig oplevelse gennem billeder og videoer.

  PRODUKTION

  AWORKs eksperter sørger for produktionen. Så får du et produkt i højeste kvalitet.

   

  UPLOADING

  Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at uploade og opsætte dine nye billeder og videoer.

   

  Spørgsmål til Video- og fotoproduktion?

  Nedenunder ses en liste over ofte stillede spørgsmål. Kontakt info findes længere nede.

  Hvorfor skal vi have video og foto på vores webshop eller hjemmeside?

  Der er en lang liste af grunde til foto og video til hjemmeside og webshop er en god ide.

  Her er et uddrag:

  • Det fanger kundens opmærksomhed, hvilket er godt for SEO
  • I får mere eksponering
  • Google rangerer siden højere
  • Skaber mere trafik på siden
  • Øger salg
  • Flere får den givende information
  • Skaber liv og giver indtryk
  Hvem laver Videoerne og fotografierne?

  Videoerne og fotografierne bliver produceret af AWORKs dygtige design-team. Vores dygtige eksperter skyder, klipper og redigeret klipper dine fotos og videoer. Dermed er I sikret et produkt af højeste kvalitet.

  Skal vi selv være med i videoerne eller på fotografierne?
  Der er mange former for markedsføring – både online og offline. Hos AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring, hvorfor vi er nogle af de bedste på området.

  Vi har garanti for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmesideløsning, vi mener, vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design.

  Plads til ekstra udvikling
  Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteams og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer hjemmesider, lige fra det online visitkort, webshops og det lokale pizzeria. Den digitale markedsføring tager vi os også af, heraf Facebook-, Instagram-, og LinkedIn annoncering.

  Vi tilbyder også special programmering af hjemmesider. Læs mere om special programmering her.

  Se forresten vores case med pizzeriaet Da Cavalino, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

  Ring til os

  88 37 47 88

  Åbningstider:

  Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00

  Fredag: 10.00 – 15.00

  Bliv kontaktet

  Skal vi tage en snak?

  Hvad er video til hjemmeside

  Video til hjemmeside er en video, der kan indeholde informationer omkring virksomhed, budskab, produkter, tips og meget mere. Video til hjemmeside skal skabe opmærksomhed og interesse hos den besøgende og gerne føre til mere salg. Ifølge undersøgelser bliver der delt flere videoer end tekster. Derved genererer i flere klik, hvis i deler videoer på jeres hjemmeside. Video til hjemmeside ligger tæt op ad video til webshop og kan være videoer som intro-video, informations-video, stemnings-video, Storytelling og produkt-videoer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Video til hjemmeside gør også at flere får  informationerne samt forstår dem bedre. En video kan hurtigere gennemgå information og det kræver mindre af den besøgende at opnå denne viden.

  Video til hjemmeside kan også bruges til forbedring af SEO, generere flere klik, skabe interesse hos den besøgende og mere salg. Det er desuden en måde at vise, at man følger med fremtiden og at man har en forståelse for, hvad forbrugeren vil have.

  Video til hjemmeside er unikke kvalitetsvideoer lavet af Awork webbureau. Vi laver Video til hjemmeside specielt til dig og dine behov. Det er en måde at være kreativ på og interessant hjemmeside. Der er ingen grænser for indhold eller idéer, vi finder en måde at realiserer det på.

  Hvorfor Video til hjemmeside

  Video til hjemmeside skaber nysgerrighed og opmærksomhed. Der er flere, der ser videoer end der læser tekster. Derved når i ud til flere besøgende og potentielle kunder gennem video til hjemmeside. Videoer bliver delt mere end tekster og derfor genererer man flere klik gennem videoer.

  Video til hjemmeside er en god måde hurtig at få informationer ud til den besøgende. Det fanger den besøgende mere med en video end med en tekst. Det er lettere for den besøgende og kræver mindre indsats at komme i besiddelse af informationen. Derfor er de mere tilbøjelig til at se en video. På den måde øger i mængden af besøgende, der får den givne information og kan nå længere ud.

  Visuelt giver video til hjemmeside en mere levende hjemmeside og fanger den besøgendes opmærksomhed. Den besøgende bruger, derfor mere tid på hjemmesiden og det skaber en interesse.

  Video til hjemmeside er med til at forbedre jeres SEO. En ting, der er med til at forbedre SEO, er at besøgende bruger længere tid på hjemmesiden, dette opfatter Google, som at hjemmesiden er vigtig. Derfor vil den blive rangeret bedre ved en Google-søgning og i vil  dermed opnå en bedre placeringen. Det betyder, at det er nemmere at finde hjemmesiden og der er derfor større sandsynlighed for besøg.

  Dernæst øger video til hjemmeside også chancen for blive fundet gennem videoerne, fordi de vises i søgefeltet på Google. Google rangeret hjemmesider og webshops med videoer højere end dem uden. Youtube er den næststørste søgemaskine og er ejet af Google. Det er derfor en god idé også at være til at finde der.

  Det er et tydeligt tegn, fra virksomhedens side, om at i følger med i, hvad der trender og hvad forbrugeren efterlyser. Der er større chance for salg og mere eksponering med en video.

  Hvordan hjælper AWORK Webbureau video til hjemmeside

  Vi starter med en dialog mellem dig og AWORK Webbureau omkring ønsker og specifikationer omkring Video til hjemmeside, så vi kan opfylde dem bedst muligt. AWORK Webbureau leverer altid et godt kvalitetsprodukt, som du bliver mere end tilfreds med og som indeholder alt du ønsker.

  Det er svært på forhånd at fastlægge en tidshorisont, da faktorer som hvor mange videoer, der ønskes samt længden på videoerne spiller ind. Du er altid velkommen til at kontakte AWORK Webbureau for yderligere information.

  Vi hjælper med at uploade og opsætte video til hjemmeside, hvis du er interesseret i det. På den måde behøves du ikke at koncentrer dig om det tekniske, det har vi styr på og vi vil mere end gerne hjælpe dig.

  Hvem er det relevant for at benytte Video til hjemmeside

  Video til hjemmeside er relevant for alle virksomheder, der er fremtidsorienteret. I fremtiden vil det meste information til forbrugeren ske gennem video. Det har allerede vundet stort indpas gennem Youtube og Instagram. Videoer bliver delt mere hyppigt end tekster og der er dermed større sandsynlighed for eksponering.

  Video til hjemmeside er relevant for en virksomhed, der har et budskab, de gerne vil have ud til flere mennesker. Videoer bliver vist flere gange og det er lettere og hurtigere for den besøgende, at få informationer end gennem en tekst. Derfor vil det kunne betale sig at benytte video til hjemmeside.

  Video til hjemmeside er også godt, hvis en virksomhed vil have bedre SEO. Det forbedrer hjemmesides placering ved en Google-søgning.

  Generelt er video til hjemmeside et godt tiltag, hvis i vil optimerer jeres hjemmeside og skabe mere trafik.

   

  Hvad er video til webshop

  Video til webshop kan være en produkt-video, intro-video, informations-video eller Storytelling. En video fortæller mere end hvad en deskription kan. Desuden er det en let tilgang til information for kunden, derfor er der større sandsynlighed for kunden lytter og ser fremfor læser. Video til webshop bruges til at fange kundens opmærksomhed og kan bruges til bevidsthed, uddanne og/eller overtale. Video til webshop ligger meget tæt op ad Video til hjemmeside og kan i mange tilfælde indeholde det samme.

  Hvis i har nogle vigtige informationer, i gerne vil sikre dig den besøgende får, er video til webshop en god mulighed for at sikre flest mulige views. Der er nemlig flere, der ser videoer, end der læser tekster.

  Med video til webshop skaber i en oplevelse og en mere livlig webshop. Produkt-videoer gør, at de besøgende er mere tilbøjelig til at købe produktet, da det giver et mere realistisk billede af produktet og dets funktioner.

  Video til webshop øger også chancen for at blive fundet på Google. Google har lavet et tiltag, hvor videoer nu vises i deres søgefelt. Det er også godt for SEO, da den besøgende bliver længere på siden. Dette fortæller Google, at det er en vigtig webshop, der har relevans, og den bliver derfor rangeret højere.

  Video til webshop er kvalitetsvideoer lavet af Awork webbureau specielt til dig og dine behov. Der er ingen grænser for indhold eller idéer. Det er en måde at være kreativ på og skabe en interessant webshop for den besøgende. Vores team vil arbejde på, at alle dine idéer bliver realiseret.

  Hvorfor video til webshop

  Video til webshop gør, at den besøgende bruger længere tid på jeres webshop. Hvis den besøgende bliver længere på webshoppen, er der større sandsynlighed for salg. Det kræver mindre af kunden, at få den information, de behøver gennem en video end at læse den. Derfor opnår i med video til webshop, at jeres kunde bliver informeret om jeres budskab, produkter mm.

  I viser også at i følger med i de nye trends og er orienteret i, hvad der er fremtiden. Undersøgelser viser også at folk er mere tilbøjelig til at dele videoer end tekster og det kan derfor gøre at jeres webshop får flere klik.

  Video til webshop er en god måde at give den besøgende et indblik i produktets funktioner og giver dermed større sandsynlighed for salg. Undersøgelser viser at besøgende er mere villige til at købe produkter, de har set en video af på webshoppen, dermed vil video til webshop have en positiv effekt på jeres omsætningen. Det vil sige at produkt-videoer eller how-to-videoer ville være gode videoer til webshop, hvis man vil øge salg af et eller flere produkter.

  Vil i benytte SEO er video til webshop også et godt tiltag. Videoer gør, som nævnt tidligere, at den besøgende bliver længere på jeres webshop og dermed signalerer til Google at jeres virksomhed har relevans. Jo vigtigere Google mener jeres webshop er, jo højere kommer den i søgningen. Desuden prioriterer Google også webshops og hjemmesider med videoer højere end webshops og hjemmesider uden.

  Med video til webshop er det nemmere at finde jeres webshop, da der bliver vist videoer i Googles søgefelt. Det øger derfor webshoppens synlighed og der kommer derved mere trafik på jeres webshop.

  Hvordan hjælper AWORK Webbureau video til webshop

  AWORK Webbureau tager en snak med jer omkring ønsker og specifikationer, så vi kan opfylde dem bedst muligt. Det er vigtigt for os at leverer et godt kvalitetsprodukt, som i er mere end tilfreds med.

  I forhold til den forventede tidshorisont er det svært at sige inden en snak, da det afhænger af hvor mange videoer der ønskes samt længden på videoerne. For yderligere information er i velkommen til at kontakte og spørge ved en samtale.

  Når videoen skal uploades, er der mulighed for at AWORK Webbureau hjælper med opsætning, så i behøves ikke at koncentrer dig om det tekniske, det vil vi gerne gøre for dig.

  Hvem er det relevant for at benytte Video til webshop

  Det er relevant for alle webshops at benytte sig af Video til webshop. Det er en god måde at vise produktet samt produktet funktioner. Det er med til at øge salg og derfor en positiv ting for alle virksomheder.

  Video til webshop er fremtiden. Videoer vinder mere og mere indpas og det er godt for webshoppen at være opdateret og følge med i forbrugernes interesser og mønstre.

  Hvis man har nogle komplekse produkter, kan det hjælpe forbrugeren  med at forstå produktet,  gennem en produkt-video. Det er også en god ide, når det kommer til produkter som tøj, at have en produkt-video, der viser, hvordan tøjet sidder, falder og bevæger sig.