AWORK WEBBUREAU MODTAGER ANERKENDELSE SOM ET TOP WEBBUREAU I DANMARK

Clutch anerkender AWORK Webbureau som et af de bedste reklame- og markedsføringsbureauer i Danmark

Ved at hjælpe flere hundrede virksomheder dagligt har vi efterhånden fået en position som et af de mest foretrukne webbureauer i Norden. Denne fornemme anerkendelse fra Clutch, samt det at blive valgt af vores kunder, holder os på tæerne til hele tiden at ville finpudse vores tilgang.

Vores kontinuerlige forbedringer har gjort, at vi for nylig har modtaget en pris for vores arbejde. Vi er glade for at kunne meddele, at Clutch, som bl.a. er en B2B-markedsplads, har rangeret AWORK Webbureau som et top reklame- og markedsføringsbureau.

Clutch er, udover at være en B2B-markedsplads, ligeledes et bedømmelses- og researchfirma, som bl.a. rangerer Danmarks markedsføringseksperter i henhold til deres markedstilstedeværelse, specialiserede ydelser og kundevurderinger.

AWORK Webbureau Clutch Pris 2020

“Der er ingen tvivl om, at anerkendelsen fra vores kunder samt det hårde arbejde fra hele teamet, har bidraget til denne pris. Det er noget vi er stolte af, og naturligvis noget vi vil arbejde hårdt på at bevare, så vi kan fortsætte med at levere de bedste løsninger til vores kunder.” Udtaler CEO, Jesper Enger-Steensgaard.

Ikke nok med, at vi har modtaget anerkendelse via Clutch, så er AWORK Webbureau faktisk også blevet listet på The Manifests som er en liste med kun de allerbedste webbureauer i verden. The Manifest tilbyder en lang liste af de bedste webbureauer med vejledninger til hvad de forskellige webbureauer tilbyder, og hvilke disse brancher de hjælper med deres lønsninger.

“Vi er super glade for at være blandt de bedste B2B-virksomheder i Europa. Det er en indikator for, at vi gør noget rigtigt og får anerkendelse for det hårde arbejde, vi lægger hver dag. Hvis man leder efter et marketingfirma, der er drevet af resultater, ja så er det her man skal henvende sig.” Udtaler CEO, Jesper Enger-Steensgaard.

Vi er altid på udkig efter de nyeste teknologier og undersøger altid branchetendenser, så vi kan levere de bedste og mest avancerede løsninger til vores kunder. Denne tilgang til kontinuerlig forbedring er afgørende for vores kunders succes.

“Vi er taknemmelige for, at vores kunder vælger os som deres foretrukne webbureau. Det er noget som både motiverer og inspirerer os til at fortsætte med det arbejde vi har gang i – så en kæmpe tak herfra.” Udtaler COO, Allan Hansen

AWORK Webbureau vinder Clutch pris 2020

Endnu en pris til AWORK

Igen i år har AWORK vundet en Clutch-pris for det gode arbejde vi udvikler for vores kunder. Hvert år udnævner Clutch de bedste virksomheder indenfor B2B og AWORK er udnævnt til en Clutch pris fordi:

  • Vi udvikler kreativt arbejde
  • Vi har flair for design
  • Vi udvikler løsninger i høj kvalitet
  • Vi tilbyder god service
  • Vi får positive tilbagemeldinger fra vores kunder

Hos AWORK bestræber vi os altid efter at tilbyde vores kunder kreative løsninger i høj kvalitet. Dertil sætter vi pris på en god relation til kunderne, hvor dialogen er en forudsætning for at levere et produkt, som kunden bliver glad for. Hos AWORK er vi meget stolte over at få en pris, som fortæller at vi gør vores arbejde godt og har glade kunder.

Hvordan vinder vi flere priser?

Hos AWORK er vi konkurrencemennesker og når vi har nået ét mål, arbejder vi for at nå vores næste mål. Clutch-prisen som AWORK har vundet i år 2020, giver os en placering blandt 5 af de bedste webbureauer, som udvikler online markedsføring. Den er vi meget beæret over at modtage, men vi ved også at hvis vi igen skal vinde en Clutch-pris, eller andre priser fremadrettet, så kræves det at:

  • Vi hele tiden opdaterer vores viden inden for markedsføring
  • Vi følger trends således, at vi udvikler moderne designs
  • Vi tager alle kurser vi kan, for at forbedre vores tekniske kunnen
  • Vi lytter til kunderne for at forbedre vores arbejde
  • Vi deler viden med hinanden for at sikre en konstant medarbejderudvikling

Hos AWORK er vi eksperter på hver vores område. Markedsføring er en disciplin der absolut ikke står stille. Inden for sociale medier, hjemmesider og webshops kommer hele tiden nye muligheder og teknikker – alt sammen for at give brugerne en bedre oplevelse. Hver ekspert hos AWORK tager løbende kurser og udvider sine færdigheder inden for deres discipliner, for at tilbyde den nyeste viden til vores kunder.

Vores arbejdsstruktur gør at vores kunder får deres opgaver udarbejdet af et prisvindende webbureau, med online eksperter:

“Hos AWORK er du i trygge hænder, fordi vi ved alt om online markedsføring og hvordan du får en stærk online profil. Vi er eksperter i online markedsføring sådan, at du kan koncentrere dig om din forretning”, udtaler CEO, Jesper Enger-Steengaard.

Lad et prisvindende webbureau øge dit salg:

Hos AWORK har vi endnu engang fået bekræftet, at vi har flair for design samt, at udvikler løsninger i høj kvalitet. Når vi udvikler løsninger for vores kunder, ønsker vi at skabe en tæt relation med en god dialog. Jo bedre vi kender din forretning, jo bedre løsninger kan vi skabe for dig. Den gode dialog sikrer også, at du får det resultat du ønsker.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi kommer gerne forbi dig, eller inviterer dig til en kop kaffe hos os, hvor vi kan høre nærmere om dit online projekt, og hvor vi kan fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dig og din forretning.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »