AWORK kåres som Clutch 100 Leader

AWORK Webbureau modtager to Clutch Awards, og manifesterer sig som Danmarks bedste PPC Management Firm

AWORK Webbureau, der er grundlagt i 2012, er et top-performance webbureau, som leverer fænomenal online markedsføring til virksomheder i hele verden. Med base på Frederiksberg er vores virksomhed kendt som Skandinaviens bedste, når det kommer til webløsninger, content marketing, annoncering m.m.

 

Takket være vores høje drive blev vores team for nyligt kåret som én af Clutch’s Top 100 mest vækstende virksomheder i 2021. Hvis du ikke kender til Clutch, så er det en anerkendt side for vurdering og anmeldelse af virksomheder, beliggende i Washington, DC. Hvert år kårer Clutch de virksomheder, som har vist en ekstraordinær indsats og vækst i deres respektive industri.

 

“Clutch’s Top-100 liste repræsenterer de mest vækstende virksomheder baseret på deres omsætning gennem årene” fortæller Clutchs ejer, Mike Beares. “Anerkendelsen er kun mulig på grund af deres villighed til at deltage og deres evne til at levere de bedste ydelser til deres kunder”.

 

At blive kåret som en del af 2021 Clutch Leader er ikke en mindre bedrift, og derfor er vi meget taknemmelige for denne anerkendelse. Vi er meget spændt på at se, hvad sådan en udmærkelse kan give vores virksomhed.

 

 

Awork Clutch top agencies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Vi er så glade for at være en af de førende i branchen. Vi er samtidig taknemmelige og ydmyg over at modtage denne fine pris og den anerkendelse af vores arbejde og kundeservice”, fortæller Administrerende Direktør, Jesper Enger-Steensgaard.

 

Vi vil samtidig gerne vise taknemmelighed for alle, der har hjulpet med til at gøre det muligt. Vi mener, at netværk og det tætte samarbejde er altafgørende, og derfor sætter vi pris på alle vores samarbejdspartnere og de forskellige projekter, som vi har været en del af.

 

Den her fantastiske milepæl skal selvfølgelig fejres med vores kunder, som har været en stor support og vist os en overvældende tillid. Hele teamet på AWORK Webbureau er taknemmelige for alle, og især dem som tog sig tid til at give os en anmeldelse på Clutch.

 

Fremadrettet ser vi frem til at vise vores værd som webbureau, og gøre hvad vi er bedst til. Vores team er klar til at fortsætte og forhåbentlig gøre en endnu større forskel for vores kunder. Vi er rigtig motiveret for at fortsætte vores vækstrejse og perfektionere vores håndværk endnu mere i fremtiden.

 

Har du lyst til at samarbejde med et dedikeret og professionelt team? Tag kontakt til AWORK Webbureau og få en uforpligtende snak om din forretning.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »