HVORFOR VIDEO PÅ HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP ER FORDELAGTIGT

Der er mange gode grunde til at have videoer på hjemmesider eller webshops samt at overlade videoproduktionen til et professionelt webbureau, der har erfaring og viden indenfor området.

Du kan skabe mere salg på din webshop, få mere trafik på din hjemmeside, få mere eksponering gennem SEO og flere visninger.

Foto- og Videoproduktion hos AWORK Webbureau

Tid, tid, tid & belejligt, belejligt, belejligt

Du kender det måske selv, det sted, hvor der er tid at spare eller effektiv behandling er foretrukket. De fleste har meget på deres tallerken; fuldtidsjob, aktiviteter, børn, børnenes aktiviteter, mad, rengøring, indkøb og meget mere. Derfor bliver der skåret hjørner, hvor det er muligt.

Vores samfund bliver mere og mere effektiviseret, derfor er det lette og hurtige løsninger der prioriteres. Den digitale verden bidrager til dette. Det er muligt at shoppe, finde ting og sager, søge viden og meget mere på alle tidspunkter af døgnet og alle steder. Derfor er det også vigtigt, at hjemmesider og webshops giver den besøgende viden hurtigt og nemt, ellers finder de et andet sted og en anden udbyder.

Videoer er blevet større og større, da det kræver meget lidt af den besøgende. De kan få information uden selv at gøre den store indsats samt opnå forståelse langt nemmere.

Hvorfor video er godt for eksponering af hjemmeside eller webshop

Google er begyndt at vise videoer ved en Google-søgning, det betyder i bliver vist en ekstra gang, hvis i har videoer på jeres hjemmeside eller webshop.

Google ejer YouTube, som er den 2 største søgemaskine lige efter Google. Dagligt er der +30.000.000 aktive brugere og der bliver dagligt set omkring 1.000.000.000 timer på siden.

Hvad betyder det for jer? – Hvis i benytter video på webshop eller hjemmeside, kan i blive en del af den milliard timer, der bliver set. I når ud til et større og bredere publikum, hvis i benytter video til hjemmeside eller webshop. Videoer og fotos bliver delt over hele verden, hvor tekst opslag sjældent når så langt.

YouTube video på hjemmeside og webshop produceret hos AWORK Webbureau

Vil du benytte SEO? – Google rangerer sider med videoer højere end sider uden. Du kommer højere op i søgningen og bliver eksponeret mere. Besøgende bliver også længere på sider med videoer, hvilket også giver en bedre placering ved en Google-søgning.

Hvorfor video skaber mere salg på webshop

Hvem vil ikke gerne sælge mere? Videoer danner et bedre salgsgrundlag. Man kan se produkterne på en helt anden måde og giver den besøgende et mere levende og realistisk billede af produktet, hvilket forbrugerne elsker. De kan føle sig mere sikre på deres køb. Virksomheden og produkterne fremstår mere troværdige.

Fordi produkterne er mere virkelighedstro mindskes risikoen for at skulle tage retur også. Køberen er mere sikker på købet og ved hvad de går indtil. Produkt-videoer kan også få komplekse produkter til at virke mere overskuelige og forståelige for en almen forbruger. Det kan betyde færre henvendelser omkring brugen af produktet og dermed sparer jeres support afdeling tid.

Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvor meget siger en video?

Via informative videoer, kan man sige meget mere, end man kan med 1000 billeder. Du kan på kort tid informerer den besøgende om jeres virksomhed, jeres værdier, hvordan i opererer, jeres budskab eller hvad end det nu skulle være.

En video er i princippet en sammenlægning af billeder og tekst, bare meget mere effektivt. Det kræver næsten intet af den besøgende at komme i besiddelse af information, stemning og meget mere, hvor en tekst er tungere og kan trætte den besøgende.  

Der er stigende efterspørgsel på produktvideoer fra forbrugerne, hvis de skal købe produkter på nettet, skal de føle sig sikre. Videoer giver et bedre indblik i produktet. Forbrugeren kan føle de selv har tøjet på, selv roder med kaffemaskinen eller får svar fra eksperter om, hvordan produktet fungerer, det kan hverken tekst eller billeder gøre. Det er let at identificere sig med et billede, men det er endnu lettere at identificere sig med en video.    

Foto- og videoproduktion hos AWORK Webbureau

Hvorfor kvalitet fremfor kvantitet

God lyd, godt billede og godt budskab er essentiel for at skabe en god video, som folk vil se. Vil du købe et produkt, der ikke bliver præsenteret ordentligt og i god kvalitet?

– De fleste kunder baserer deres køb udfra, hvad de ser på billedet eller i videoen. Hvis det ikke er lavet ordentligt mister i salg, lad et af Nordens førende webbureauer hjælpe jer med produktionen. På den måde sikrer i jer, at i uploader en kvalitets-video eller -foto, så forbrugeren bliver interesseret. Med videoer og billeder i god kvalitet skaber i troværdighed og fremstår professionelle.

Hvor skal videoen ligge og hvordan uploader jeg til siden? – frygt ikke, der er hjælp at hente hos AWORK, hvis i ønsker det. Et andet plus ved at få videoproduktion hos et erfarent webbureau, er nemlig at i kan få hjælp til uploading, men også til at finde den optimale placering, så i fanger de besøgende bedst muligt.  

Skal vi hjælpe dig med video- og fotoproduktion?

Kontakt os nu til en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »