SEO GENERERER TYDELIG KUNDESTIGNING

SEO GENERERER TYDELIG KUNDESTIGNING

Hos AWORK gør vi en dyd ud af at få vores kunder til at præstere maksimalt. Man kan nærmest sige, at vi hjælper virksomheder til at hjælpe sig selv.

I det nye år har vi lavet et nyt tiltag på vores blog. Dem kalder vi optimeringscases. Vi mener nemlig at potentielle kunder selvfølgelig skal have lov til at få et ærligt indblik i tidligere arbejde, for dermed bliver det nemmere at vælge os til, på baggrund af noget reelt. Gennemsigtighed skaber tillid.

Den første i rækken, som vi præsenterer, er den anerkendte leverandør af IT-projekter, fagsystemer og informationsløsninger: web-portalen Schultz. Dette er en større virksomhed, og det gav os en udfordring i at skalere vores løsninger op. Vi havde kontinuerlig kontakt til kunden, med dialog og rådgivning løbende, således at de følte sig i trygge hænder gennem hele processen. Det er også via den konstante kontakt, at vi lærte kunden godt at kende. Uden den, var selve genkendelsesværdien i det færdige resultat blevet mere vagt, end det er.

SKRÆDDERSYET SEO-LØSNING TIL STOR VIRKSOMHED, SKABER RESULTATER, SOM KAN SES

Vi brugte lang tid på at skræddersy løsningen til Schultz og valgte nogle søgeord, som giver mening for kunden. Det er her det gode, solide analysearbejde viser sin formåen, og det har samlet set en kæmpe værdi. Den strategiske eksekvering i vores arbejde, har på kort tid kunne mærkes på bundlinjen for Salgsdirektør Jesper Seidler. På en vilkårlig uge, oplevede han at få 3 nye kunder via Google søgninger. Kunder, som han indrømmer ikke ville have været i hus, hvis ikke det var for vores SEO

AWORK har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag værktøjerne og data til at optimere vores SEO“, udtaler han og kvitterer med fem stjerner på Trustpilot.

AWORK Webbureau SEO case 2021 søgeord

Ifølge vores interne programmer, byder analysen på lutter grønne tal, når det kommer til de fire første ord, som Schultz forbindes med. Samlet set er virksomheden rykket imponerende 196 pladser frem på organiske google søgninger, et fremryk, der ikke var set uden AWORK’s arbejde.

Det er grundet kunder som denne, at vi hos AWORK fastholder, at hårdt arbejder betaler sig. Og det er grundet os, at vores kunder er tilfredse og performer maksimalt. Det er i dén grad en SEO-symbiose, der vil noget.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »