HVORFOR SOM REVISOR SKAL DU HAVE EN HJEMMESIDE

Hvorfor som revisor skal du have en hjemmeside

Enhver bogholder eller revisor skal have en effektiv hjemmeside for deres forretning. Det er den første oplevelse og indtryk af dine kunder. Uanset om du opretter eller omdesigner en hjemmeside her er nogle få tips om, hvordan du kommer i gang.

Bare at have et websted betyder ikke, at det er en effektiv en. Du har muligvis besøgt hjemmesider, det er ikke op til bunden, fordi designet ikke er korrekt for virksomheden, eller det er for amatør eller webstedet er fuld af brudte links. Andre almindelige problemer er forældede indhold eller sider med for meget indhold eller dårlig navigation. Som f[ dig til lukke hjemmesiden, før du selv har interesse for at se dig rundt, men hvis du ikke har en hjemmeside, kan det betyde, at din revisorfirma kan miste klienter .

Her er effektive måder at få en revisor hjemmeside til at fungere

rev

Fokus på dit mærke

Hvis din branding ikke er klar og professionel, så vil du ikke nå dine forretningsmål.

Logo – du skal have dit logo synligt på hver side på din hjemmside

Om os side – besøgende eller potentielle kunder vil gerne vide på forhånd, hvem de stoler på deres finansielle spørgsmål til og gerne vil læse mere om det firma, de overdrager deres bekymringer.

Video – Det er en fantastisk måde at fortælle dine besøgende på, hvor kvalificeret du er til at hjælpe dem.

Opret interessant, nyttigt og nyt indhold

Træt, selvfremmende og uddateret indhold afspejler dårligt på din virksomhed. Derfor er det vigtigt at skabe nye, friske og interessante indhold til dine besøgende, der gerne vil få mere viden på dit felt. Aktuelt indhold hjælper dig også med at rangere på søgemaskiner.

Giver nyttige værktøjer

Opret ikke en hjemmeside, der er tydelig baseret på grundlæggende oplysninger, såsom kontaktoplysninger, adresse og e-mail-adresse. En god måde at fange potentielle kunder på er at oprette nyttige værktøjer, der er indlejret på din revisors hjemmeside. Ved at have dine gebyrer og pakker inkluderet eller vist, er dine kundere klare over de gebyrer, de betaler for din service. Et nyttigt værktøj som et førende generation værktøj, der gør det muligt for besøgende at vælge de tjenester, du tilbyder, og anmode om et tilbud.

Brug fælles sprog

Mange revisor firma bruger tekniske ord, som de fleste potentielle kunder ikke forstår og kun er fælles for din branche. Brug hverdagssprog og hold sætninger kort. Din besked skal være mere effektiv på den måde.

Test dit websted

Hvis en revisors hjemmeside ikke fungerer korrekt, skaber det et dårligt første indtryk. Tag den rigtige tid til at sikre, at alle links og sider på din revisors hjemmeside fungerer og fungerer på alle enheder, kan den besøgende bruge en computer, tablet eller mobiltelefon til at se din hjemmeside.

Oplysninger skal være intuitive

Måden du strukturerer strømmen af oplysninger på din revisor hjemmeside skal være intuitiv. Planlæg din hjemmeside godt først og glem ikke at optimere hastigheden på din hjemmeside. Undgå at bruge billeder eller videofiler, der er for store.

Gør det nemt for potentielle kunder at kontakte dig

Selv om alle dine oplysninger er skrevet over hele din startside, kan dine besøgende komme ind på din revisors hjemmeside på en hvilken som helst side. Sørg for, at du har dine kontaktoplysninger synlige på hver side, hvilket gør det nemt for kunder at ringe, e-mail eller kontakte dig. Kunder bør ikke kæmpe for at finde dine kontaktoplysninger, mens de besøger dit websted, så få en separat side til dine kontaktoplysninger og kontaktformular.

Sørg for, at din revisors hjemmeside er let at finde

At have en hjemmeside betyder ikke, at du vil have mange besøgende på et øjeblik. Search Engine Optimization (SEO) er et sæt af bedste praksis, der sikrer, at folk kan finde dig på søgemaskiner som Bing, Google og Yahoo. Sørg for, at dine industrikoder, søgeord og overskrifter i dit websteds beskrivelse og de faktiske sider. Dette vil hjælpe din hjemmeside til at blive højere på søgemaskiner.

Fordelen ved sociale medier

Medtag dine sociale medier links på et klart og ensartet sted på din hjemmeside. Det gør det lettere for potentielle kunder at finde dig og dele dit websted med deres venner og kolleger.

Fortsæt med at forbedre din kontos hjemmeside, for mange firmaer gør fejlen ved at tro, at deres hjemmeside er et begrænset projekt. Et vellykket websted kræver løbende ressourcer, pleje og opmærksomhed.

Skal vi hjælpe dig med en revisor hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk