HVORFOR MALERE SKAL HAVE EN HJEMMESIDE

Hvorfor malere skal have en hjemmeside

Leder du efter at markedsføre din malervirksomhed? Næsten lokale virksomheder, små eller store, har etableret deres reputation gennem online markedsføring, idet de begynder med at skabe et forretnings websted for at få den loyalitet og tillid, de har brug for fra kunder.

At reklamere for en virksomhed online kan være svært uden at have en hjemmeside til at introducere din service. En virksomhed, der har sociale medier konti, men mangler hjemmesiden sjældent få den aftale, de har brug for. Som folk betro på oplysninger fra din virksomheds hjemmeside, og evaluere din virksomhed gennem professionelt website design.

Hvis dit maler hjemmeside er bygget rigtigt, vil det helt sikkert generere kunder. Ifølge undersøgelsen har 82% så stor tillid til online anmeldelser som de gør i personlige henvisninger og anbefalinger. Derfor er det vigtigt, at du har en hjemmeside, hvor du kan dedikere til kundeanmeldelser eller testside, hvor potentielle kunder kan læse.

Små virksomhedsejere, der har haft succes i mund til mund markedsføring, kan ikke mærke behovet for et websted. Det er desværre en stor fejltagelse. Selvom mundtlige henvisninger og marketdsføring  har været en succes og tidligere har ført til nye kunder, som virksomhedsejere kan du gå glip af potentielle kunder. Et websted er stadig et værdifuldt værktøj til at reklamere din virksomhed.

Et maler firma hjemmeside siger meget om, hvem du er som kunstner og hvad din virksomhed kan gøre for dine kunder. At have et veldesignet, elegant og professionelt udformet design kan hjælpe dig med at generere flere kundeemner i fremtiden.

art brush color 8724 1 e1528106260733

Hvad er de vigtige ting, du har brug for til en maler hjemmeside ?

En hjemmeside alene kan ikke gøre jobbet; du skal optimere dit websted for søgemaskiner ved at bruge de rigtige søgeord, så det vil rangere godt.

Fokusere på optimering af din maler hjemmeside

Den måde, hvorpå folk bruger internettet til information om en bestemt virksomhed, har ændret sig de seneste år. Kataloger, gule sider, Yelp og Yahoo Local er blevet overtaget af Google, Bing, Yahoo search og sociale medier platforme som Facebook, X og mere. Selvom SEO ikke blot er en ekstra markedsføringsstrategi, er det obligatorisk at have en hjemmeside.

Første ting du behøver for god SEO er en søgemaskine venlig maler hjemmeside, der er optimeret så mange konvertering som muligt. Faktisk er den mest væsentlige del af online markedsføring  lokal SEO, hvis du tænker på at investere i en god hjemmeside; tage også betragtning  i SEO-pakken.

Design brugerdefineret destinationsside

Husk, at dine potentielle kunder altid vil have relevant information. Så hver malingsservice skal have en destinationsside, og du bør også overveje separate landingssider, hvis du ønsker at reklamere tilbud.

Her er flere grunde til, at du bør gøre det:

  • Du kan ikke altid tilpasse din hjemmesidefor at opfylde specifikke tjenester eller tilbud. For eksempel er din annonce ca. 20% rabat på industriel maler. Klik på den skal tage besøgende til en bestemt side, der indeholder alle detaljer om tilbuddet om specialpris.
  • Sørg for maksimal k omregningskurs, landingssider skal svare til den meddelelse, der vises i søgemaskinens resultater.
  • Landingssider betyder, at du kan oprette segmenterede salgsfremmende tilbud.

En hjemmeside er meget vigtig, og når du har undersøgt alle behovene på et malerfirma, kan du enten oprette en alene eller spare tid og arbejde ved at ansætte webdesigner og SEO guru til dine online markedsførings behov. Du vil finde masser af webdesign firmaer online, villige til at overtage disse denne sag  i egne hænder, så du kan fokusere på, hvad det er, du gør bedst.

Skal vi hjælpe dig med din maler hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk