HVORFOR ER ONLINE MARKEDSFØRING VIGTIG FOR DIN BRANDING?

Hvorfor malere skal have en hjemmeside

Søgemaskineoptimering er en af de bedste markedsføringsstrategier virksomheder kan bruge for at booste deres online tilstedeværelse. SEO bidrager i høj grad til din hjemmesides placering i søgeresultaterne. Ok, enhver virksomhed ved at placering er vigtig, siden det i bund og grund svarer til din synlighed online. Hvis du ikke bliver fundet på de første sider af søgeresultaterne betyder det at din hjemmeside ikke bliver set af din målgruppe, hvilket dermed indebærer en ringe udsigt til købere. Hvis du stadig ikke er overbevist om hvorfor du bør begynde med SEO i dag, er der her nogle grunde der kan få dig til at ændre mening:

Mere trafik på hjemmesiden med SEO

Jo mere optimeret din hjemmeside er for søgemaskinerne, jo højere bliver placeringen på resultatsiden. For det meste klikker internetbrugerne slet ikke på hjemmesider der ikke er i top 5. Hvilket betyder at du mister en masse potentielle kunder ved ikke at bruge energi på SEO. Selv hvis din hjemmeside har et godt design og et fængende indhold, er der ingen der vil se det.

online marketing

Etablerer omdømme

Når folk søger efter noget på internettet, søger de efter værdifuld og troværdig information. Når de ser at din hjemmeside har en høj placering i søgeresultaterne, opfatter de det som en kilde der er troværdig. Hvis din hjemmeside har et lærerigt eller underholdende indhold som interesserer læseren, er det meget sandsynligt at de klikker på din hjemmeside.

Omkostningseffektivt

Modsat per per click er SEO relativt billigere at outsource. Selvom det er korrekt at det ikke kan generere resultater øjeblikkeligt som de betalte annoncer, er det en investering der kan betale sig. Det er også en mulighed at anvende både SEO og PPC sammen, hvis man vil opbygge en online tilstedeværelse hurtigere.

Tilstede 24/7 med din hjemmeside

SEO annoncerer for dig. Det er den perfekte medarbejder der altid møder på arbejde og aldrig melder sig syg. Det eneste du behøver at gøre er at undersøge de rigtige nøgleord, placere dem så naturlig som du kan med hjælp fra en god skribent, et professionelt webdesign, hurtig hjemmeside, en optimeret landing page og du er klar!

Det er noget som traditionel annoncering ikke kan. Du kan gå efter at dominere dit lokale SEO område, eller du kan gå efter mere internationale besøgende. Din SEO strategi sover ikke, selvom du gør. Glem blot ikke at være opdateret med ændringerne i SEO.

Med alle disse fordele, kan SEO virkelig bidrage signifikant til din virksomhed. En ting du bør huske på er at SEO ikke er magisk; det er en langsigtet strategi. Den ændres konstant. Hvis der er noget der forvirrer dig er det bedst at søge rådgivning hos en ekspert som kan guide dig.

Skal vi hjælpe dig med din online markedsføring?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk