HVORFOR ELEKTRIKERE SKAL HAVE EN HJEMMESIDE

Hvorfor elektrikere skal have en hjemmeside

Dit websted er det første indtryk dine kunder har af din virksomhed. 95% af førstehåndsindtryk er designrelaterede, derfor er det vigtigt at vælge en effektiv hjemmeside.

Hvis du planlægger at opbygge din egen hjemmeside eller have en webdesigner til at opbygge den, har du brug for disse vigtige ting, uanset hvad. Der er mange ting, du har brug for, men her er de 5 vigtigste:

  1. Kontaktoplysninger – klar og synlig på hver side, der normalt er placeret øverst til højre på siden
  2. Portefølje – en informativ portefølje, som fremviser dit arbejde.
  3. Moderne og mobilt venligt design – husk at de fleste tager deres telefon i stedet for deres bærbare først for at finde produkter og tjenester.
  4. Historien om din virksomhed – folk vil vide mere om dig og din virksomhed, en informativ og detaljeret historie om din virksomhed giver læsere en tillid til.
  5. Specifik jobtype-detaljer – Et klart overblik over, hvad du tilbyder dine kunder

Det overordnede mål for din hjemmeside er at tiltrække flere kunder; Det skal være så moderne, brugervenligt og i overensstemmelse med din niche. Det kan virke skræmmende opgave for en elektriker som dig, der allerede har meget på hænderne. Heldigvis er der masser af hjemmeside designere online, som kan gøre jobbet for dig på ingen tid. Eksperter kan hjælpe dig med at designe eller omdanne dit nuværende hjemmside og give det et løft på dets markedførings taktik.

close up electric electricity 207408 e1528103844996

Hvad er de vigtigste elementer til at have på din hjemmeside?

Et design er simpelthen ikke bare et design, der gør din hjemmeside godt. Vigtig ting ved valg af det rigtige hjemmeside design er, hvordan dine kunder vil reagere på dit website design. Du ønsker ikke, at dit websted skal overfyldes med farver eller for meget tekst, som vil forvirre læseren. Enkelhed er elegant og let at gennemse hjemmesiden tiltrækker flere kunder, end du tror.

For at give et godt indtryk på potentielle kunder, bør din elektriker hjemmeside indeholde følgende:

Responsivt design– internettet er ikke begrænset til computere eller bærbare alene, folk har en tendens til at gribe deres mobiltelefon for at søge efter virksomheder, produkter og tjenester. Derfor er det vigtigt, at du har et responsivt design, dette design vises ens på tværs af alle enheder, og det kan være en bærbar computer, tablet eller mobiltelefon. Dette sikrer kunderne en god brugeroplevelse.

Enkel navigation – Brugere bør aldrig kæmpe for at finde dine kontaktoplysninger, og mest af alt, hvilke tjenester de søger. Konsistens gør din webshop som elektrisk entreprenør let at forstå og navigere; Det vil nemt hjælpe besøgende med at finde det, de leder efter.

Konsekvent layout – indhold på dit websted kan variere fra side til side, men det er vigtigt at holde et ensartet layout på din hjemmeside. Der er ikke rigtig formel på, hvordan hver elektriker skal bruge på deres hjemmeside. Men det er meget vigtigt, at du indeholder dit firmanavn og kontaktoplysninger på hver side kunden vender til. Med dine kontaktoplysninger samt kontaktknappen på hver side giver kunderne mulighed for at ringe til handling.

Hvordan kan du gøre din hjemmeside stærk?

Nu, hvor du har en ide om, hvad du skal medtage på dit websted, skal du bestemme, hvilken slags website der giver mening for din virksomhed. Selv om elektrikere leverer lignende tjenester, skal du sørge for, at din hjemmeside tiltrækker de rigtige kunder, hvis din virksomhed imødekommer store entreprenører, vælg design, billeder og tekst, der afspejler det. Ligegyldigt dit område, sørg for at dit websted imødekommer disse personer.

Fremtrædende call-to-action-knap

Igen skal hver side på din hjemmeside være en invitation til dine kunder til nemt at kontakte dig for mere information eller aftale. Målet på din elektriker hjemmside er at tiltrække salg, så konverter din webtrafik til kunder.

For at gøre det nemt for dine kunder at kontakte dig, er det bedst, at du har en synlig call-to-action-knap.

Det kan være meget udfordrende at drive en virksomhed og designe en hjemmeside på samme tid. Hvis du er for overvældet med al nødvendighed for at oprette en hjemmeside, kan du heldigvis nemt kontakte en webdesigner online. Webdesign firmaer er eksperter og vil være mere end villige til at hjælpe dig med din forretningsplan, faktisk er der webshop designere, der specialiserer sig på webstedet for elektriere. Gør en hurtig Google-søgning på en hvilken som helst variant af den elektriske webdesigner og se, om de har hvad du har brug for.

Kan vi hjælpe dig med din elektriker hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk