SE HVOR HURTIGT DIN HJEMMESIDE LOADER

Kunne du tænke dig at vide hvor hurtigt din hjemmeside/webshop loader og se hvad du kan gøre for at forbedre det. Tag testen forneden og find ud af hvor hurtigt den loader.

Test din hjemmesides hastighed her

Hvad er Google Pagespeed?

Google Pagespeed er et værktøj udviklet af Google, som tester din hjemmesides hastighed og dernæst kommer med forslag til hvordan du kan optimere hastigheden. Samtidig kigger den brugeroplevelsen og udarbejder derefter en score fra 0 til 100 for både mobil og hjemmeside.

Blev din score grøn?

Hvis din score blev grøn har du en hjemmeside som loader hurtigt og der er ikke de store forbedringer at blive foretaget. Men det skal dog ikke ses som et symbol på at du kan læne dig tilbage i stolen. Hvis du vil have, at din hjemmeside skal forblive at have en grøn score skal du holde dig opdateret og løbende tjekker din score.

Blev din score gul eller rød?

Hvis du fik en score som var gul eller rød, er der plads til forbedringer på din hjemmeside. For at øge hastigheden og forbedre din score kan du se på nogle af de forslag google giver dig, ellers kan vi i fællesskab hjælpe med at forbedre jeres score. Vi sætter vores optimerings specialister på sagen som udarbejder en grundig analyse af jeres hjemmeside, hvorefter vi i fællesskab udarbejder en løsning som vil forbedrer jeres hjemmesides hastighed. Så i kan opnå en højere score.


Brug for hjælp?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

News
Mette Nikolajsen

Julelukket 2021

AWORK Webbureau ønsker en glædelig jul og et godt nytår Vi vil takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for et begivenhedsrigt år 2021. Året har

Læs mere »
AWORK Gazelle 2021
Pressemeddelelse
Jesper Enger-Rasmussen

Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021 Vi er utrolig stolte og glade for at kunne sige, at vi er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021. Børsen har i mere

Læs mere »