FamilieTestamente

Kunde
FamilieTestamente
Produkter
Facebook & Instagram Ads, Google Ads, SEO og webinar

Optimering af online synlighed og markedsføring

FamilieTestamente er et advokathus, hvor der tilbydes juridisk rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte dokumenter inden for området familie- og arveret. Formålet med FamilieTestamente er, at kunder har mulighed for at spare en masse tid på transport og møder ved at få telefonisk rådgivning, der leder til udarbejdelse af det eller de juridiske dokumenter, som den enkelte har brug for.

Hos AWORK har vi hjulpet FamilieTestamente med at blive mere synlige for nuværende og potentielle kunder med vores hjælp til SEO optimering, Facebook annoncer og Google annoncer samt ny hjemmeside og design af FamilieTestamentes datterselskab dinarv.dk. For at fremme synligheden for FamilieTestamente har AWORK også bidraget til at afholdelse af webinar omhandlende testamenter, samejeoverenskomst mv., samt optagelse, redigering og offentliggørelse af en række annonceringsvideoer med vores ekspertise til professionel videoproduktion for at fremme nogle af fokusområder fra FamilieTestamentes portfolie.

Med AWORKs hjælp får FamilieTestamente udfyldt deres tilmeldinger til deres foredrag omkring testamenter rundt omkring i Danmark gennem deres annoncer på Facebook, annoncer på Instagram og annoncering på Google. Derudover har de opnået flere eksponeringer og kliks og dermed en større trafik til hjemmesiden, hvilket viser, at nuværende og potentielle kunder gennem de udarbejdede annoncer finder FamilieTestamentes budskaber relevante. Dernæst kan det over ses, at gennem vores hjælp til SEO, har FamilieTestamente rykket sig flere pladser på Google rangliste – på nogle søgeord endda helt op til 90 pladser.

Til højre kan du se et eksempel på en af FamilieTestamentes annoncer på Facebook og annoncer på Instagram. Denne annonce er en videoannonce, som vi har også hjulpet FamilieTestamente med at filme ved hjælp af vores ekspertise til professionel videoproduktion.

Annoncer for FamilieTestamente
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.