HVAD ER FORDELENE VED ET FULL SERVICE WEBBUREAU?

Folk har siden den spæde start, brugt internettet og “World Wide Web” til blandt andet at promovere sin virksomhed gennem hjemmesider, annoncer og/eller sociale medier. Udviklingen er fortsat over tiden og der er opstået nye måder at få opmærsomhed til sit brand på. Sammen med disse fremskridt, er professionelle der har tilbudt at hjælpe din virksomhed med at få det meste ud af internettet, begyndt at etablere sig på markedet.

Mange specialiserer sig inden for et enkelt område. De kan være enten hjemmeside designere, udviklere, skribenter eller måske annoncører. Et problem kan være, hvis du leder efter et team af specialister, her kan det være svært at samle individuelle eksperter..

Derfor findes der dem der tilbyder et komplet sæt af services, lige som os. Vi betegner os som et full service webbureau.

Hvad er det præcist vi laver hos AWORK Webbureau?

Vi tilbyder alle de services du har brug for til at forbedre din virksomhed online, såsom:

  • Design og udvikling af din hjemmeside eller webshop efter dine behov. Vi sikrer os, at den er mobil-venlig, effektiv og skræddersyet efter dine ønsker.
  • Vi sørger for at bygge kunde-tilpasset webshop til din eCommerce forretning der gør at du, med lethed, kan vise produkter, behandle ordrer og lagerføring.
  • Vi skaber og giver en personlig og opdateret SEO-strategi der hjælper dig med at rangere højere på søgemaskiner som Google.
  • Vi opretter online annoncer til Google AdWords og sociale medier såsom FacebookInstagram og LinkedIn. Udover at sikre, at du får det meste ud af hvert klik fra besøgende, identificerer vi det publikum du har som målgruppe, og den bedste måde at række ud efter dem på, via internettet.

Et webbureau der kan udvikle efter behov

Det faktum, at AWORK er et full service webbureau betyder, at vi er i stand til at levere alle de digitale løsninger din virksomhed har brug for. Og selvom vi siger, at vi udelukkende er dedikeret til at skabe flere besøgene og kunder til din forretning, så siger vi også at vi kan meget mere end det.

AWORK Webbureau opbygger din online brandidentitet

Opbygning af en brandidentitet (corporate identity) er vigtig for os, eftersom det er en stor faktor i din virksomheds online success. Vi kan studere konkurrenter og finde ud af hvor du står på markedet, på nuværende tidspunkt inden for netop din industri. Vi foretager en komplet analyse af din virksomheds styrker og svagheder og på den måde kan vi udtænke de bedste taktikker, som du kan bruge for at tage din virksomhed til et højere niveau. Og ikke nok med det, vi lægger også en strategi for fremtiden.

Vi ønsker at bygge et langsigtet samarbejde med vores kunder. Vi ønsker, at vores kunder er trygge ved at betro deres virksomheds online-fremtid hos os. For at gøre det, leverer vi resultater der lever op til, eller endda overstiger deres forventninger, og vi leverer rapporter regelmæssigt. Vi tilbyder også rådgivning indenfor online markedsføring. Vi rådgiver dig med glæde, når du har behov for det, men vi tager også initiativ og giver foreslag til den bedste handlingsplan til det projekt du lader vores team om at håndtere.

Hos AWORK Webbureau, betragter vi ikke vores job som en succes før du og din virksomhed har haft fremgang online.

Skal vi hjælpe jer i gang med jeres web-projekt?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »