VI ER FLYTTET TIL STØRRE LOKALER

Vi er glade for at kunne meddele, at vi er flyttet til nye, større lokaler.

På gensyn til Frederiksberg

Vi har tilbragt de sidste 6 år i en bygning omkring 3,5 kilometer væk fra vores nye adresse. Vores gamle kontor, beliggende i hjertet af Frederiksberg, har tjent os godt, men vi kunne ikke være mere begejstret for vores nye lokaler.

Den nye beliggenhed

Det nye kontor er beliggende i det trendige København NV, tæt på offentlig transport, og med gode parkeringsmuligheder. Vores lokaler ligger på øverste etage, 3. sal, i et baghus, isoleret væk fra larm og støj. Vi er desuden meget begejstrede for de mange muligheder omkring os, som er inden for gåafstand.

awork webbureau nyt kontor

Selvom vi var tilfredse med vores gamle lokaler på Frederiksberg, så var der flere faktorer der spillede ind i forbindelse med flytning til nye lokaler:

Brug for mere plads

Da vi først flyttede ind i på konteret på Frederiksberg, var der masser af plads. Med årene blev teamet dog større og større, hvorfor lokalerne blev for små. Det nye kontor tilbyder os langt mere rummelighed, med en New Yorker-agtig stil, med højt til loftet. Det er et åbent kontormiljø med mulighed for at vokse yderligere så vi kan servicere endnu flere kunder.

Nemt at komme til

Selvom det primære fokus har været at få mere plads og rummelighed, med det nye kontor, så har tilgængelighed også været en væsentlig faktor. Med det nye kontor er det nemt at komme til direkte fra motorvejen og parkeringen i området er gratis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lokaler og er sikre på, at I også vil synes om dem.

Vores nye adresse er:
Frederikssundsvej 62, 3. Sal
2400 København NV

Skal vi hjælpe jer med online markedsføring?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »