Board Network

Hjemmeside, Hosting

Kunde
Board Network
Produkter
Hjemmeside & hosting

Hjemmeside og hosting af Danmarks mest eksklusive bestyrelsesnetværk

Board Network er Danmarks mest eksklusive bestyrelsesnetværk, som henvender sig direkte til medlemmer af de øverste ledelsesorganer i danske virksomheder, erhvervsdrivende fonde og organisationer. Board Network afholder forskellige events som eksempelvis netværksmøder, møder og konferencer.

AWORK har hjulpet Board Network med at udvikle deres hjemmeside. I dag hoster vi deres hjemmeside, som betyder, at vi opsætter, hoster og administrerer deres server. Vi yder således fuld support og overvågning af Board Networks servere 24/7.

I udvikling af en ny hjemmeside, var det vigtigt, at sitet bliver en større salgskanal end før, samt at hjemmesiden blev mere brugervenlig. Der skulle derfor være fokus på deres tre forskellige typer af medlemskaber, som skulle drive trafik til hjemmesiden. Derfor er de tre typer af medlemsskaber, også noget af det første brugerne møder, når de scroller på forsiden. 

Vi hjalp desuden med at udvikle et eventmodul, hvor brugerne kan se de forskellige events – både tidligere og kommende arrangementer.

AWORK

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste