Andreas Milan

Foto og Video, Hjemmeside, SEO

Blæk og billeder

Når tatoveringer fortæller historier

Den Digitale Kunstner

Hos Andreas Milan, forstår vi, at en tatovør ikke blot skaber kunst på hud, men også præsenterer sin kunst i den digitale verden. Vi har hjulpet ham med at omdanne hans online tilstedeværelse ved at udvikle en responsiv, mobilvenlig hjemmeside. Nu flyder hans portfolio glat fra desktop til mobile enheder, hvilket sikrer, at hver potentielle kunde får den fulde visuelle oplevelse af hans dygtighed og unikke stil, uanset hvor de er.

Andreas Milan har fået lavet sin hjemmeside og fotos hos AWORK Webbureau

Fortællinger på hud og skærm

Hver tattoo har en historie, og det samme gør billederne på Andreas Milans nye hjemmeside. Vi har taget professionelle billeder af hans kunstværker, som ikke blot viser detaljerne og farverne i hver tatovering, men også fanger de personlige historier bag hver eneste blækstrøg. Disse billeder er integreret i hjemmesidens design på en måde, der leder besøgeren gennem en visuel fortælling af kreativitet og personlig transformation.

Brugeroplevelsen i fokus

For at skabe en hjemmeside, der er lige så kunstnerisk som Andreas Milans tatoveringer, har vi lagt stor vægt på brugeroplevelsen. Hjemmesiden er designet til intuitiv navigation og interaktion, hvilket gør det nemt for besøgende at udforske tatovørens portefølje, booke tider og få inspiration. Den rene, æstetiske layout understreger billedernes kvalitet og sikrer, at hvert besøg bliver en ny opdagelse.

Andreas Milan har fået lavet sin hjemmeside og fotos hos AWORK Webbureau

Optimeret for alle platforme

I en verden hvor flere og flere tilgår internettet via mobiltelefoner, var det afgørende for Andreas Milan, at hans hjemmeside fungerede upåklageligt på alle enheder. Vores tekniske team har sørget for, at hjemmesiden loader hurtigt og fejlfrit på både smartphones, tablets og desktops. Denne tilgængelighed sikrer, at kunsten er tilgængelig for alle, uanset teknisk udstyr, og bringer Andreas Milans imponerende værker ud til et bredere publikum.

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste