Flyt til AWORK

Youfront bliver en del af AWORK-familien. Læs hvad det betyder det for dig som kunde hos AWORK

Den 1. maj, er Youfront blevet en del af AWORK-familien. Vi kommer, derved til at have et kontor i Aarhus og kan dermed være tættere på vores kunder i Jylland. Vi glæder os til udvidelsen og til at give de mange muligheder, den fører med sig, til vores kunder som har en webshop- / eCommerce-løsning.

 

AWORK er i stor vækst og derfor udvider vi, så vi kan tilbyde de bedste løsninger og produkter til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for vores arbejde og føler sig trykke både hos AWORK og Youfront.

 

Alle kunder, der bliver involveret i sammenfletningen, vil selvfølgelig høre personligt fra os.

 

Udvidelsen med Youfront gør det muligt for AWORKs kunder at få webshops i Shopify, da det er et af de områder, hvor Youfront har deres ekspertise. Youfront er ligeledes rigtig skarpe til WooCommerce. Vi har valgt Youfront, da de er eksperter i webshops. De er specialiseret i digitalt design og leverer top løsninger. Derfor er vi også ekstra glade for at kunne melde ud at AWORK nu har fået Youfront som en del af AWORK-familien.

 

Denne udvidelse skal give vores kunder en endnu bedre oplevelse, så vi håber udvidelsen bliver vel mødt.

 

 

Er du kunde hos Youfront?

I forhold til din løsning, kommer der ikke til at være nogle ændringer, men du får en masse nye tilbud og muligheder hos AWORK, som du helt sikkert kan få glæde af.

 

Vi tilbyder en del markedsføringstiltag og design-muligheder. Du har også mulighed for at blive en del af AWORK InSight, som kan samle alle dine markedsføringstiltag under én platform. Du kan samle alle dine tiltag; sociale medier, Google Ads, Google Analytics, nyhedsbreve, SEO og meget mere på ét dashboard.

 

 

Er du kunde hos AWORK?

Hvis du har hjemmeside hos AWORK, kommer det ikke til at have nogen betydning for dig.

 

Hvis du derimod har en webshop-løsning hos AWORK, kommer den i fremtiden til at køre videre hos Youfront, som vil tage sig godt af dig. Der er et fantastisk team på kontoret i Aarhus, som vil sikre at din webshop fungerer til 5 stjerner. Bare rolig du er stadig en del af AWORK-familien.

 

 

Vil min side bruge samme system?

Du skal ikke være bange for, at din side skal rykkes over i et helt nyt system du ikke kender. Hvis din hjemmeside er lavet i WordPress vil den forblive i WordPress. Ligeledes gælder det, at hvis din webshop er i WordPress WooCommerce eller Shopify, så forbliver den i samme system.

 

Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan din hjemmeside eller webshop ser ud eller fungerer.

 

 

Kan jeg skifte fra WordPress til Shopify?

Hvis du ønsker at benytte Shopify til din webshop i stedet for WordPress, er det klart en mulighed. Youfront er eksperter i shopify, så du skal blot informere os herom.

 

 

Kommer jeg til at opleve nedetid i overflytningen?

Der kommer til at være et minimum af nedetid og i de fleste tilfælde slet ingen overhovedet. Du skal derfor ikke bekymre dig om at miste salg eller andre former for interaktioner gennem din hjemmeside eller webshop.

 

 

Kommer det til at ændre i prisen på min løsning?

Der kommer ikke til at være prisændringer i din løsning, med mindre du vælger at opgradere din løsning, som selvfølgelig altid er en mulighed.

 

 

Jeg er utryg ved udvidelsen med Youfront

Det er der slet ikke nogen grund til at være. Vi er her igennem hele processen og sørger for at du har en god oplevelse.

Vi arbejder altid på højtryk for, at vores kunder får den bedste oplevelse og det samme gælder her. I fremtiden skulle det gerne have en meget positiv effekt for dig som kunde hos både AWORK og Youfront.

 

Brug for hjælp eller spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig:

 

Telefon: 88 37 47 88

E-mail: smb@awork.dk