WORDPRESS OG JOOMLA!

Vi har mange års erfaring med WordPress og Joomla

AWORK er et webbureau som består af et team med mere end 10 års erfaring med webdesign i Open Source programmerne WordPress og Joomla. AWORK tilbyder skræddersyet webdesign i verdensklasse og kombinerer artistisk design med funktionalitet således, at din virksomhed får den bedste løsning. AWORKs designere og programmører lytter til dine ønsker og udvikler din hjemmeside eller webshop præcis som du vil have det. Med vores mange års erfaring giver vi dig råd og vejledning så du får det fulde udbytte af din løsning.

AWORKs webshops bliver udarbejdet med tanke på salg hvilket betyder, at alt fra layout til elementer vil blive udviklet med henblik på at være salgsdygtigt. Vores webshops gør din e-handel til en helt ny indtægtskilde og er med til at give dig plus på bundlinjen. Vi udvikler vores webshops med de anerkendte e-handelsprogrammer VirtueMart og Magento. AWORKs webshops dækker alle aspekter af en succesfuld og rentabel online-forretning. Dette betyder, at din webshop kommer til at skille sig ud fra dine konkurrenters. Vi sørger for, at din webshop bliver brugervenlig samt inviterer til handel ved hjælp af en engageret bruger- og købsoplevelse.

Synergi mellem løsning og placering på Google

En ting er at have en hjemmeside eller webshop, en anden ting er, at det bliver fundet når man søger på Google. Hos AWORK ved vi hvor vigtigt det er at blive fundet på Google og i andre søgemaskiner. Derfor opsætter vi din hjemmeside eller webshop med søgevenlige HTML-koder og URL-struktur.

AWORK gør det til sin vigtigste opgave at kommunikere og udstråle din virksomheds brand i din løsning. Gennem vores analyser og grafiske indsigt sørger vi for, at din brandværdi stiger for hver dag. Vi tilpasser din hjemmeside til alle browsere således, at det passer ind og ser professionelt ud.


Vil du vide mere om de anerkendte CMS-systemer WordPress og Joomla?

Læs mere om WordPress


Skal vi lave en flot og professionel hjemmeside/webshop til jer?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »