WORDPRESS CMS ER VERDENS MEST BRUGTE HJEMMESIDE SYSTEM

WordPress er et værktøj der er med til at opbygge din hjemmeside. Vi designer alle vores hjemmesider med WordPress-systemet. WordPress startede som et blogging-system, men har sidenhen udviklet sig til at blive brugt som CMS (Content Management System), og meget mere gennem tusinder af plugins, widgets, themes – kun fantasien sætter grænser for, hvad WordPress kan.

Det gode ved WordPress er, at man kan skræddersy sin hjemmeside præcis som man vil. Har man interesse i at få en hjemmeside til en blog, hvor man KUN blogger – om det er en bolig-, mad- eller rejseblog du har er ligemeget – kan du få en blog i WordPress som kan gøre præcis som du har lyst til med de smukkeste temaer.

Undgå de simple fejl.

Når man beslutter sig for at lave en hjemmeside i WordPress er der nogle helt fundamentale ting man som nybegynder bør undgå! Mange nybegyndere er ofte af den holdning, at de opsætter deres hjemmeside korrekt og at deres hjemmeside vil blive fundet via Google og andre søgemaskiner. Mange er også af den holdning at installere de rette SEO plugins, gennem WordPress, samt opsætte disse kan give mere trafik på ens hjemmeside. Dette er ÉN STOR MISFORSTÅELSE! Det handler ikke om at have det rette hjemmeside-tema eller at installere de rette plugins og/eller widgets – det handler om at optimere sin hjemmeside internt såvel som eksternt! Én af de mange tusinde måder at optimere sin hjemmeside eksternt på er, eksempelvis, ved at oprette sig på diverse sociale medie-platforme. For at få en smule inspiration, se venligst disse fire forskellige sociale medie-eksempler; FacebookTwitterGoogle+ og Linkedin.

WordPress er utrolig populært.

WordPress er utrolig funktionelt og intuitivt, så når AWORK afleverer den udarbejdede hjemmeside vil du med garanti selv kunne finde ud af at bruge det. WordPress opsætningen er lavet så intuitiv, tilgængelig og simpel som overhovedet muligt. Hvis/når du skal rette i din færdiggjorte hjemmeside fra AWORK, er det eneste du skal have en computer og adgang til internettet.

Hvad skal man så vælge?

Et stort spørgsmål går på om man så skal bruge Joomla eller WordPress til at designe i, men vi synes, at man selv skal lave sin egen research og/eller learning by doing. Hos AWORK mener vi, at både WordPress og Joomla design online fungerer utrolig godt hvorfor vi har valgt at benytte os af begge programmer til udarbejdelse af vores hjemmesider og webshops.

Mulighed for redigering i hjemmeside eller webshop.

Ved at vælge AWORK som din webdesigner vælger du, som nævnt tidligere, også en garanti for, at du selv kan finde ud af at bruge din hjemmeside lige så snart AWORK har afleveret det. Vi mener at det er yderst vigtigt, at du selv kan finde ud af at redigere i din hjemmeside når du har fået det afleveret. Køber man et produkt bør man også have mulighed for løbende at lave rettelser i det – specielt hvis du har en meget dynamisk hjemmeside.

AWORK er blandt de bedste webbureauer til webdesign i WordPress – både for hjemmesider og webshops.


Skal vi lave en flot og professionel hjemmeside/webshop til jer?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Annoncering med TikTok Ads
Online Annoncering
Allan Hansen

TikTok som dit nye og effektive annonceringsmedie

TikTok er et godt sted at annoncere, da det er en populær app med mange unge brugere, og den tilbyder flere typer annoncer som in-feed videoer, brand takeovers og hashtag challenges. Det giver virksomheder mulighed for at nå deres målgruppe og skabe engagement med deres brand.

Læs mere »
Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »