UDMELDING GRUNDET CORONAVIRUS

AWORK Webbureau merch

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, meldte på aftenens pressemøde (11/3-2020) ud, at bl.a. private virksomheder som kan arbejde hjemmefra, bør arbejde hjemmefra.

Medarbejdere sendes hjem
Ledelsen hos AWORK har, her til aften, derfor besluttet, at samtlige medarbejdere skal pakke sine ting sammen i morgen tidlig, tage dem med hjem, og hermed arbejde hjemmefra til og med den 30. marts 2020.

Med mindre andet bliver meldt ud vil AWORKs medarbejdere møde ind på kontoret igen den 31. marts 2020.

Pakkedag i morgen tidlig 12. marts 2020
Vi vil bruge hele morgenen på at pakke sammen, hvorfor vi vil have begrænsede ressourcer på vores telefoner og mail hen ad morgen. Dette gælder både i salgs- og support-afdelingen. Vi forventer, at være tilbage til normalen, på telefoner og mail, omkring formiddag / eftermiddag.

Vi håber på forståelse
Samtlige medarbejdere hos AWORK vil forsøge at holde dampen oppe, så alle projekter, for så vidt muligt, overholdes hvad angår aftaler, deadlines, møder m.m. Effektiviteten i at være sammen på en arbejdsplads vil unægteligt altid være bedre, end når man sidder hver for sig, uanset hvor gode kommunikationsværktøjer man benytter. Vi håber derfor på forståelse for hvis det skulle ske, at dit projekt vil blive forsinket.

Vi følger udviklingen og regeringens anbefalinger
Alle medarbejdere vil som sagt arbejde hjemmefra til og med den 30. marts 2020, og vende retur på arbejdspladsen den 31. marts 2020. Såfremt regeringen vælger at forlænge anbefalingen af at arbejde hjemmefra, vil vi melde yderligere ud.

Fysiske møder ændres til online møder
Alle fysiske møder man måtte have med en medarbejder hos AWORK, vil blive omdannet til et online møde. Den pågældende medarbejder, som man har aftalt et fysisk møde med, vil kontakte dig for at ændre mødet til et online møde. Et online møde kunne f.eks. være via Skype, Zoom, MyMeetings m.fl. Vi vil som sagt forsøge at kontakte dig med nærmere information, hvis du har et kommende møde.

Afslutningsvist så krydser vi alle fingre for, at regeringens tiltag vil hjælpe sundhedssektoren og mindske presset på dem. Samtidig håber vi på, at det vil mindske smitten af Coronavirussen og, at den eventuelt helt forsvinder.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på smb@awork.dk eller 88 37 47 88.

Bedste hilsner,
Team AWORK

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »