Sommerferie, men vi er her stadig for din løsning

AWORKs sommerferie i 2023

Sommerferien nærmer sig ☀️, og vi vil gerne nå at ønske dig en god sommerferie, når den kommer. Vi håber, at du får mulighed for at slappe af, nyde solen og skabe gode minder i løbet af ferien.

 

Inden vi tager afsted, vil vi dog gerne informere dig om nogle ændringer i vores bemanding i uge 27, 28 og 29. I disse uger vil vi have reduceret bemanding, hvilket kan medføre længere svartider ⏳. Vi beklager eventuelle ulejligheder dette måtte medføre.

 

Vi vil dog være tilbage for fuld damp 💪 i uge 30 og fortsat være dedikerede til at give dig den bedst mulige service. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have pålidelig support og assistance, så hvis du står over for akutte udfordringer i løbet af sommeren, skal du ikke bekymre dig. Vi vil være klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

 

Brug for akut hjælp?
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du kontakte os via vores Facebook Messenger på m.me/aworkdk. Vi har dedikeret personale til at håndtere akutte sager, og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du måtte have.

 

Eksempler på akutte sager

  • Kunder kan ikke betale i din webshop.
  • Din hjemmeside eller webshop kan ikke tilgås.
  • Dine annoncekampagner er stoppet.
 
Eksempler på ikke-akutte sager
  • Upload af billeder og videoer.
  • Indsætning af tekster.
  • Diverse rettelser.
  • Igangsætning af nye kampagner.
 

For ikke-akutte sager, som f.eks. upload af billeder og videoer, indsætning af tekster, diverse rettelser eller igangsætning af nye kampagner, bedes du sende en e-mail til support@awork.dk. Vi vil behandle disse sager hurtigst muligt og/eller i takt med, at vi er tilbage efter vores reducerede bemandingsperiode.

 

Hvis du har annoncer eller andet arbejde, du ønsker at få lavet eller planlagt til at køre henover sommeren, opfordrer vi dig til at sende det til os hurtigst muligt på support@awork.dk, og senest 29.06.2023. Vi vil gøre vores bedste for at håndtere dine anmodninger, før vores bemanding reduceres.

 

Vi ønsker dig en fantastisk sommer 🌴 og ser frem til at være tilbage i fuldt omfang 🎉. Tak for din forståelse og tålmodighed i forbindelse med vores ændrede bemanding.

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig så godt vi kan 👍