SKABAGTIG HAR OPLEVET GOD VÆKST EFTER SAMARBEJDET MED AWORK

SKABAGTIG HAR OPLEVET GOD VÆKST EFTER SAMARBEJDET MED AWORK

Virksomheden Skabagtig distribuerer et bredt udvalg af kvalitetsgarn, håndfarvet garn og strikkekits, til nybegyndere såvel som garvede strikkere. Butikken i Aalborg har eksisteret siden 2016. Efter AWORK har rådgivet og hjulpet, har der kun været indtjening at spore. Vi har været inde over deres online platforme samt toptunet deres webshop.

LETGENKENDELIGT VISUELT UDTRYK

Det var meget vigtigt, både for kunden og os, at DNA’en var letgenkendelig samt passende til virksomheden og dennes udtryk og produkter, men uden at det visuelle blev useriøst eller utroværdigt. Resultatet er et udtryk, som går hånd i hånd med visionen om at tilbyde kunder den rette ekspertise og rådgivning, hvis man vil springe ud som et mere kreativt menneske.

VORES ARBEJDE FOR SKABAGTIG

For at være helt specifik, har vi på Ads-fronten opsat konverteringssporing, så vi løbende har kunne få data, måle på resultaterne og dermed kunne målrette annoncerne. Det har betydet at vi har skabt en stor stigning i salget gennem både Facebook og Instagram Ads til lav pris pr. konvertering. Den data vi har indsamlet betyder at de Ads vi laver performer bedre og bedre. Det vurderer vi stadig, som værende den perfekte løsning til denne virksomhed. Vi gennemanalyserer altid en virksomhed, før vi rådgiver. For der er mange muligheder, når det handler om online optimering.

Betaler lille pris for kunder via Facebook og Instagram annoncering

På de igangsatte annoncer på Facebook & Instagram, på målrettede personer der ligner kernemålgruppen mest, har der på kun 1,5 måned været over 200 køb direkte fra annoncen til en pris per køb på kr. 9,75, det betyder et stort annonceafkast, og brugbar data på kunderne.

SEO har givet langt flere nye besøgende

Hertil har vi udarbejdet en søgeordsanalyse for at belyse hvilke søgeord der vil give mest mening for kunden at rangere på, i forhold til hvor mange der foretager søgninger på Google. Vi fastlagde os på 16 søgeord, som vi har arbejdet på intensivt henover en længere periode. Det SEO-arbejde der er lavet har i dag vist sig, som værende yderst effektivt, da Skabagtigs nye antal sessioner, i organiske søgninger (læs: i Google søgeresultater), er steget med 66% siden vi begyndte på SEO.

Vi hos AWORK har rådgivet Skabagtig i en sådan grad, at deres salg efterfølgende er steget og forbliver intakt samt fortsat øges. Hos AWORK stiller vi os aldrig tilfredse og vi følger vores projekter til dørs og bliver kontinuerligt ved med at forbedre kundens onlineprofil.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »