NU KOMMER DER EN NY MAIL-PLATFORM

Vi har igennem længere tid arbejdet på at forbedre oplevelsen med vores mail-platform og vi er nu i mål. Det betyder, at du fra på mandag (15/7-2019), får en helt ny mail-platform. Og du får ikke bare én, men 2 platforme, hvor du selv kan vælge hvad du ønsker at bruge.

Du kan bruge følgende 2 platforme:

Vi kommer med nærmere info omkring de muligheder der er i ovenstående platforme indenfor kort tid.

Hvad betyder det for mig?

– Det betyder ganske enkelt, at du får en mail-platform med nyere teknologier og endnu flere muligheder end den gamle. Mere info om dette vil komme indenfor kort tid.

Har jeg stadig mine gamle mails?

– Din indbakke, og andre mapper, kan måske se tomme ud i løbet af weekenden (startende fredag eftermiddag/aften), men vær ikke bekymret. Alle dine mails bliver nemlig, i løbet af weekenden, overført til den nye mail-platform.

Har jeg samme adgangskode?

– Hvis du har en adgangskode som lever op til de sikkerhedspolitikker vi har sat på vores nye mail-platform, så vil du bevare din adgangskode.

Hvad hvis min adgangskode ikke er den samme?

– Så vil du blive ringet op af en AWORK-konsulent som vil hjælpe dig. Dette opkald vil du modtage på mandag (15/7-2019).

Du kan tilgå den nye mail-platform her: https://mail.awork.dk/nextcloud

OBS: Hvis I selv står for jeres mx-records (dns):

Hvis vi ikke håndterer jeres mx-records, så skal I fra på mandag sørge for at ændre jeres mx-record fra mx1.awork.dk til mail.awork.dk. Vi skal nok sørge for at kontakte jer, hvis I selv står for dette, og ellers skal I ikke foretage jer noget.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på 88 37 47 88 eller skrive til os i chatten.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »