Lav en podcast med den bedste lyd

Skal du afholde webinar, og mangler du et sted, hvor du kan leje et studie? Du er havnet det helt rigtige sted. Hos AWORK webbureau kan vi hjælpe dig.

Producerer du podcast eller vil du gerne i gang? Så ved du også at lyden og rammerne har en alt afgørende betydning. Derfor tilbyder vi i AWORK et professionelt studie med alt det udstyr, du skulle have behov for.

Flere end nogensinde før lytter til podcast, og tallene stiger fra år til år blandt alle aldersgrupper. På blot få år er podcast gået fra at være et nicheprodukt til en af de største indholdsplatforme i mediebilledet. Vi hjælper dig, med hvordan du producerer den kvalitets podcast med det bedste udstyr. 

Lej vores topprofessionelle studie

Skab de bedste rammer for din podcast med vores professionelle studie. I studiet finder du det bedste udstyr, nemlig RØDE Rødecaster Pro pakken som er verdens første fuldt integrerede podcast-studio. Uanset om du er nybegynder eller professionel podcaster, så har pakken alt du behøver til at producere en professionelt lydende podcast. Med RØDE Rødecaster pro pakken kan du fx spille jingler, musik og lydeffekter super let. 

Vi er med dig hele vejen!

Vi sætter dig ind i tingene, og sørger for, at du kommer godt fra start. Vi tilbyder hjælp til alt fra redigering og klipning, manuskript og indhold samt markedsføring via direct mail og Facebook og Instagram Ads, Google Ads og LinkedIn Ads. 

Vil du høre nærmere?

Så kontakt os på 88 37 47 88, og hør mere om vores tilbud samt priser på podcast.