HVORFOR HAR JEG BRUG FOR EN HJEMMESIDE?

Hvorfor har jeg brug for en hjemmeside? Her er 20 gode grunde.

Vores alle sammens Steve Jobs spurgte altid sine medarbejdere om “hvorfor”, de gjorde tingene som de gjorde. Det gjorde han fordi, at han ville have at de skulle tænke anderledes og gøre tingene bedre i stedet for bare at gøre noget for at gøre det. Han udfordrede hver enkelt projekt i Apple. Alle, fra ingeniørerne til det regnskabsmæssige personale, gjorde tingene anderledes, fordi Jobs ville have det.

Hr. Jobs var nemlig ikke tilfreds med svaret, på spørgsmålet om hvorfor du gør det du gør, var: “Jamen det er sådan alle andre gør”. Det var ganske enkelt ikke godt nok for Jobs. Mange mennesker stiller sig det spørgsmål, ”Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?”. Det har vi 21 grunde til, at du skal og du kan læse dem nedenfor.

Spørgsmål: Hvorfor har jeg brug for en hjemmeside?

Årsag # 1 – Online brochure

Mange virksomheder bruger millioner på at lave fysiske brochurer samt fordele dem rundt i Danmark såvel som resten af verden. Ved at have en hjemmeside kan man springe alt det over. Dine potentielle kunder kan finde ud af hvem du er og se dine produkter online. Det er også lige meget om du får de fleste kunder via netværk og personlige forbindelser, for de vil nemlig gerne tjekke din virksomhed ud på nettet – altså via en

Årsag # 2 – Flere kunder

Over 2,4 milliarder mennesker bruger nettet hver dag og 90 % af disse mennesker, har købt noget eller kontaktet et firma, online de seneste 12 måneder. Det betyder, at hvis du ikke har en hjemmeside, så går du glip af et stort stykke af denne dejlige kage.

Årsag # 3 – Værdi til dit firma

Har du prøvet at få et lån til dit firma for nylig? Det er ikke let, men hvis du forsøger og bankmanden beder om at se din hjemmeside, så er det en god idé at have en flot og brugervenlig hjemmeside. Det giver nemlig mere værdi til din virksomhed at have en hjemmeside, ergo må din virksomhed have en mindre værdi uden din hjemmeside. Og det gælder især også i dine kunders øjne.

Årsag # 4 – Indflydelse

Ved at have en hjemmeside, kan du potentielt komme ud til tusindvis af mennesker. Og det bedste af det hele er, at du er i stand til at påvirke disse menneskers beslutninger via din hjemmeside.

Årsag # 5 – Blær dig

Du kender godt den følelse du får når du viser dit arbejde stolt frem. Ved at have en hjemmeside kan du vise folk dit arbejde hele tiden.

Årsag # 6 – Hjælper med forretningsmål

Når det kommer til at skrive tekster til din hjemmeside, kommer du til at gense mange ting om din virksomhed, som du ikke har gjort i mange år. Du vil derofr sandsynligvis revurdere dine forretningsmæssige mål.

Årsag # 7 – Start udenlands-virksomhed

Har du nogensinde ønsket at starte en virksomhed i udlandet? Nu kan du gøre det med det virtuelle rum, altså nettet. Ved hjælp af en hjemmeside, kan du klare det.

Årsag # 8 – 24 timer i døgnet

Din hjemmeside kører 24/7 uden opsyn eller behov for at låse den op. Du kan altid være der for dine kunder.

Årsag # 9 – Kommunikér med kunder

Ved at have en blog eller et feed på din hjemmeside, kan du opdatere dine kunder om de nyeste tilbud, produkter, kampagner, arrangementer, fotos eller andet indhold.

Årsag # 10 – Marketing

Nettet har åbnet op for en helt ny verden af markedsføring, som ikke eksisterede før. Din hjemmeside kan tiltrække nye virksomheder ved hjælp af en lang række billige marketing-teknikker.

Årsag # 11 – Kundesupport

Du kan reducere omkostningerne til kundesupport ved at have et support-system, en FAQ (list med ofte stillede spørgsmål) eller en chat på din hjemmeside.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »