HVORFOR ER DET VIGTIGT AT VÆRE SYNLIG ONLINE?

I dag er det ikke en overraskelse, at når en person søger efter en virksomhed, tjeneste eller produkt, søger de på World Wide Web for information. De fleste mennesker stoler på internettet i dag og mere end nogensinde, en Google-søgning er nok til at give dem rigelig information om deres behov og ønsker. 

Online synlighed bør være et fokuseres punkt. I dag findes næsten alle små og store virksomheder online og betydningen, for dem der ikke har tilpasset sig, kan være stor, foruden at de er bagud og mister en stor chance for at rekruttere nye kunder, kan de på lang sigt ende med at miste deres forretning. 

De fleste forbrugere søger på restauranter og booker bord online inden de tager afsted, for at sikre at de har valgt et godt sted og at der er plads til dem. Ligeså søger forbrugere på nettet for at finde ud af hvem der sælger eksempelvis hårde hvidevarer og hvem der har de bedste tilbud. Hvis du ikke kommer op på minimum side 2 ved en Google søgning eller ikke er til at finde på trustpilot, instagram, Facebook mm. kan du godt vinke farvel til et salg. 

Internetbrugere er steget med 566% siden år 2000 og hvert sekund er der 8 nye, som begynder at bruge internettet.

Kraften i online medier er meget gavnlig og er en vigtig fase for virksomhederne. Nedenfor kan du lære vigtigheden af at være synlig online, og hvad det betyder for din virksomheds vækst.

1. Nye kunder

Du gør det let for potentielle kunder at finde dig. Hvis du ikke er let at finde på internettet, det gælder både søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo samt Sociale medier som FacebookInstagram, LinkedIn mm. 

Hvis du ikke er synlig på diverse platforme gør du det rigtig svært for dig selv i forhold til at få nye kunder. De fleste i dag søger på nettet inden de tager ud i en butik og køber en vare. Desuden er remarketing også vigtigt, så besøgende på din hjemmeside eller webshop bliver mindet om din virksomhed og dine produkter.

Nuværende kunder kan også dele din virksomhed med sine venner online og derved får du eksponering.

2. Over 63.000 Google søgninger i sekundet

Der bliver Googlet ekstremt meget og hvis man ikke har en hjemmeside eller webshop, der er google venlig mister man også kunder. Hvis du ikke har en hjemmeside eller webshop hvordan ved folk så du eksisterer? 

Google er den største søgemaskine og det er derfor vigtigt at have en god og synlig placering på google. Man skal ikke undervurderer værdien ved en side 1 placering.  95 % af alt trafikken går til hjemmesider og webshops med en side 1 placering. Det er derfor vigtigt at gøre en indsats for at få en god placering, i hvert fald hvis man ønsker at opnå mere trafik.

3. Produkter og service 

Du kan skabe langt større  awareness omkring dine produkter, hvis du benytter forskellige online platforme. Der er over 4 milliarder mennesker der benytter internettet, så der er langt flere, som kan få viden om dine produktet og services online end i din fysiske butik. Det er også langt nemmere at sprede et budskab online. Det kan i hvert fald nå ud til flere og ikke kun lokale.  

4. Mind folk om din virksomhed

Når du er synlig online og aktiv hver dag minder du hele tiden folk om at din virksomhed eksisterer samt at i har nogle gode produkter eller services. Hvis du ikke er synlig online, bliver du kunder kun mindet om jer når de går forbi på gaden eller finder jeres visitkort nederst i tasken.

5. Øge salg

Synlighed generere salg. Hvis folk hele tiden støder på jer vil de have større tilbøjelighed for at vælge jeres produkt frem for et andet næste gang de står og mangler det. Det gør de på grund af genkendelighed, interesse og tryghed. De fleste ting online synlighed medfører, har en positiv effekt på dit salg. 

Sider som Trustpilot sørger også for at potentielle kunder kan høre gode ting fra dine kunder, hvilket gør at de er mere tilbøjelige til at købe dine produkter. intet skaber troværdighed og tryghed som kundeanmeldelser.

6. Led folk til din hjemmeside eller webshop

Når du er på forskellige sociale medier kan du kryds promoverer dine platforme og lede kunden til din hjemmeside eller webshop. Derved få mere trafik til din hjemmeside eller webshop når ud til flere potentielle kunder.

7. Bedre forbindelse til kunder

At være online gør også at du kan skabe en bedre forbindelse til kunder, som ikke er lokale. Det bliver nemmere for dine kunder, at komme i kontakt med dig, hvis de kan kontakte gennem deres foretrukne medie og kunderne kan holde sig opdateret omkring jeres virksomhed, produkter, services mm. 

Hvis jeres fysiske butik er under ombygning kan i let informerer alle jeres kunder via sociale medier og jeres hjemmeside eller webshop. Hvis i kun hænger en seddel op i vinduet kører mange af jeres kunder måske forgæves og bliver irriteret.   

8. Internationalt?

Har i internationale kunder? eller drømmer i om det? Det bliver rigtig svært og dyrt hvis i ikke er synlige online. Det er en let måde at kommunikerer med hele verden uden at skulle sætte sig i et fly og rejse til dem. Det er vigtigt at de let kan finde jeres informationer og at i er mere synlige end virksomhederne i de givne lande. 

Skal vi hjælpe dig med din online markedsføring?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788
E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »