ER DU WEBSHOPEJER, SÅ BØR DU LÆSE DETTE!

DIBS er nu kommet med deres årlige analyse af 2013, hvor man kan se statistikken for brugeradfærden, ved køb over internettet. Der er nogle særdeles interessante observationer i henhold til smartphones og tablets. Er du ejer af en webshop, bør du læse videre.

Analysen “E-handlen boomer fortsat – drevet af smartphone og tablet” fra Dibs viser Dansk e-handel i 2013. Hos AWORK kan vi ligledes bekræfte at 70% af hjemmeside og webshop købere, ønsker at få lavet deres design responsivit frem for mobilsitet. Et responsivt design gør det muligt for brugerne af smartphones, tablets og computere, at navigere nemt rundt på hjemmesiden eller webshoppen.  Da designet tilpasser sig den enkelte enhed. Hvorimod med et mobilsite er man lidt på bar bund med en tablet, da mobilsitet kun er lavet til mobiltelefoners størrelseforhold.

I Dibs årlige analyse giver de nogle vigtig oplysninger for webshops ejer samt til folk som er ved at stiftet webshop.

Det fremgår i analysen at hele 1.143.000 danske forbrugere har handlet på tablet eller smartphone i 2013. Det er en stigning på 423.000 nye forbrugere i forhold til 2012. Det er derfor vigtig at din webshop, kan håndtere disse nye kunder. 38 procent af forbrugerne har nemlig afbrudt et køb, som skyldes at webshoppen ikke var tilpasset forbrugerens smartphone eller tablet.


Brug for hjælp til at designe/re-designe jeres webshop?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

AWORK Gazelle 2021
Pressemeddelelse
Jesper Enger-Rasmussen

Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021 Vi er utrolig stolte og glade for at kunne sige, at vi er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021. Børsen har i mere

Læs mere »