DERFOR HAR DIN HJEMMESIDE OG WEBSHOP BRUG FOR ET SSL CERTIFIKAT?

Derfor har din hjemmeside og webshop brug for et SSL Certifikat?

Det er problematiske tider. Hackere bliver klogere og klogere og de får adgang til mere overlegne værktøjer. I en nyere nyhedsartikel fra CNN blev det oplyst af Google at der bliver stjålet mere end 250,000 web log-in detaljer om ugen. Dette viser at ikke mange virksomheder er seriøse med deres egen og kundernes sikkerhed.

Online sikkerhed til din hjemmeside er ikke blot en lille ekstra funktion. Det er en nødvendighed hvis du vil have mere succes på internettet. Men hvor begynder man hvis man beskytte sin data?

En af de første ting du kan gøre for din hjemmeside er at få et SSL certifikat

Hvad er SSL?

SSL, eller Secure Sockets Layer, er en sikkerhedsteknologi der leverer en krypteret beskyttelse når data overføres online. Med andre ord, sikrer SLL en sikker forbindelse når du køber noget online, eller logger på din konto.

For at få denne forbindelse skal du bruge et SSL certifikat. Hvis du vil aktivere SSL på din webserver, skal du besvare en række spørgsmål om dig og din virksomhed. Herefter dannes der en public key og en private key, der sammen danner det krypterede link.

Der er tre slags certifikater der tilbyder forskellige sikkerhedsniveauer: 

  • Valideret domæne – det laveste sikkerhedsniveau med en hurtig behandlingstid
  • Valideret organisation – et højere sikkerhedsniveau der kræver mere information fra dig om beliggenheden af din virksomhed osv.
  • Har en længere behandlingstid og anbefales til alle virksomheder.
  • Udvidet validering eller EV – er det højeste sikkerhedsniveau med en meget striks valideringsproces. Disse certifikater viser den grønne hængelås i adressebjælken. Anbefalet på det kraftigste til e-handels virksomheder
internet security SSL certificate

Et SSL certifikat giver din virksomhed følgende fordele:

Sikre online betalinger

Har din virksomhed betalinger online eller planlægger du denne funktion? Så har du sikkert brug for en handelskonto hvilket som regel kræver et SSL certifikat. Når alt kommer til alt skal du sikre dig at dine kunders kreditkortinformation forbliver sikker. Det er ikke godt for forretningen hvis dine kunders kortinformationer bliver stjålet.

Bevarer sikker brugerinformation

Har du brug for at indhente basisinformation fra brugerne på din side, såsom deres e-mail, fysiske adresse, kontaktnummer og navn? Hvis du ikke har et certifikat løber du en risiko for at den information bliver opfanget af andre. Der er mange offentlige hjemmesider – med data på deres borgere – som har været ofre for hackere blandt andet på grund af mangel på et SSL certifikat.

Beskyttelse af kodeord

Hvis din forretnings hjemmeside har sider der er beskyttet af et kodeord, har du helt sikkert brug for et certifikat. Husk at alt online der kræver beskyttelse har brug for den sikkerhed som SSL giver.

Gør dig mere troværdig

Når brugerne ser at du har et SSL certifikat bliver du med det samme mere troværdig i deres øjne. Det betyder at din forretning er villig til at bruge penge på en sikker hjemmeside for at gøre deres kundeoplevelse mere sikker.

Skal vi hjælpe dig med at få en sikker hjemmeside eller webshop?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk