DERFOR ER DIN HJEMMESIDE GEMT VÆK PÅ GOOGLE

At have en hjemmeside eller en webshop er én ting. At sørge for, at det rent faktisk er synligt for potentielle kunder er noget helt andet. Det er her online markedsføring, i form af SEO og annoncering, kommer ind.

Der er nemlig ingen garanti for, at Google vil placere ens hjemmeside eller webshop på de søgeord, man mest ønsker at blive fundet på, når en bruger foretager en søgning. Hvis du nemlig ikke opsætter, vedligeholder og optimerer din hjemmesides / webshops indhold m.m., men blot lader stå til, så skal du ikke regne med at komme højt op på Google. Og hvis du ikke er iblandt Googles topplaceringer, når nogen søger efter dit produkt, så vil de højst sandsynligt gå til en af dine konkurrenter – og du vil miste chancen for at få en kunde.

Det behøver dog ikke at være sådan. Lad os hjælpe dig. Med en god portion erfaring og ekspertise på området, ved vi, hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi forstår søgemaskineoptimering, markedsføring på de sociale medier, betal-per-klik markedsføring, og meget mere. Vi kender de stærke og svage sider og kan rådgive dig til hvad der skal til for at opnå de resultater du ønsker.

Og bedre endnu; vi kan gøre alt arbejdet for dig, så du kan fokusere på de ting du gør bedst med din virksomhed.

macbook 2616929 1280

Vi deler glædeligt vores viden og erfaring med dig

Vi ved, at det er vigtigt, at det ikke er hr. hvem-som-helst som står for din virksomheds online markedsføring. Det er derfor, at vi, i vores arbejde, sender dig regelmæssige rapporter for at lade dig vide, hvordan det står til med dine markedsføring. Vi fortæller dig præcist, hvad vi laver, og hvorfor vi gør det.

Vi viser dig som sagt effekten af, hvad vi gør. Takket være den moderne teknologi kan digital markedsføring spores på langt flere parameter end traditionel markedsføring. Man kan se hvorfra de besøgende kommer, hvad de søger efter inden de besøger din hjemmeside, og hvor og hvordan de konverterer (bliver til kunder) – og det er blot for at nævne nogle af parameterne.


Skal vi hjælpe jeres virksomhed i gang med SEO og annoncering?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk