AWORK støtter Børns Vilkår

AWORK støtter Børns Vilkår

AWORK støtter Børns Vilkår

AWORK støtter hvert år en sag, hvor vi føler vi kan gøre en forskel. I har har vi valgt at støtte Børns Vilkår, som er en organisation, der hjælper børn og unge samt rådgiver forældre.

Børns Vilkår har siden 1977 arbejdet for børns ret til en tryg barndom. De har 3 telefonlinjer, hvor de hjælper og rådgiver børn og unge, forældre og fagpersoner.

Vi synes det de gør er super stærkt og meget nødvendigt.

Alle skal have mulighed for at dele sin hverdag og snakke ud om sine udfordringer.

Vi er glade for at kunne hjælpe de børn, som ikke har andre end Børns Vilkår at søge

imod.

Børns Vilkår havde i 2017 mere end 200.000 henvendelser på BørneTelefonen, men havde ikke mulighed for at besvare over 50 procent af dem, grundet for få ressourcer. Hos AWORK vil vi gerne hjælpe dem med at få de ressourcer, de har brug for.

Vi synes det er vigtigt, at alle der finder modet til at ringe og tage kontakt, får den hjælp, de søger. Vi tør ikke tænke på, hvor forfærdeligt det er for dem, der ikke får andet end en telefonsvarer, når de har brug for en at tale med. Vi føler, vi har et fælles ansvar for, at alle børn og unge har det godt og modtager den hjælp og rådgivning, de har brug for.

Det skærer i vores hjerter, når vi tænker på de børn og unge, der bliver mobbet, oplever skilsmisser, har forældre med misbrug eller oplever anden form for svigt. Barndommen danner grobund for resten af livet, hvorfor en opvækst med de rette rammer er utrolig vigtig. 

Alle børn og unge, store som små, uanset etniske baggrund og social klasse, har ret til et godt og trygt liv. Vi vil gerne være med til at skabe fokus på området. Et fokus som vi føler mangler. Børn og unge, som er udsat for mobning, fysisk eller psykisk vold, svigt og meget andet, skal vide, at det ikke er i orden og, at der er hjælp og rådgivning at hente. Ingen skal stå alene og kun hvis vi står sammen, kan vi gøre en forskel.

AWORK Webbureau støtter Børns Vilkår

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »