AWORK MODTAGER, SOM DET FØRSTE WEBBUREAU, BITCOINS SOM BETALING

Bitcoin med valutaforkortelsene BTC eller XBT er blevet mere og mere acceperet og har fundet sin tilpasning i det internationale samfund. Det er en decentraliseret virtuel valuta med kun 21 mio. Bitcoins totalt. Mange ser Bitcoins som et våben mod inflation, da der ikke kan laves flere Bitcoins, hvor det er det modsatte i de såkaldte fiat-valutaer såsom USD, Euro m.m, da de er centraliserede valutaer som styres af nationalbankerne, som kan sænke og hæve renten.

Det er blandt andet også derfor, at mange virksomheder og privatpersoner skal betale negativ rente af et givent beløb i sin bank. Det skal man ikke med Bitcoin.

Bitcoin kører på blockchain technologi hvilket gør dette open source-system til en såkaldt PTP (peer-to-peer), således brugere kan indgå transaktioner med hinanden internt, uden B2C mellemled. Det er et system, der som grundlæggende princip, har kunne forefindes i flere årtier i gaming-universet, med digitalt guld som betalingsmiddel.

AWORK ER BANEBRYDENDE

Det danske webbureau AWORK, stiftet i 2012 af Jesper Enger-Steensgaard og Allan Hansen, er hurtige til at gribe Bitcoin-bolden og er på dette område firstmovers. De tilbyder, som det første danske webbureau, at tage imod Bitcoins som betaling for deres arbejde. Da AWORK tror at Bitcoin som betalingsmiddel bliver og er mere normalt.

Hos AWORK tilbydes løsninger inden for alt, der har med online håndtering og web at gøre – lige fra hjemmesider til SEO og annoncering. Her er det en fordel at kunne forhandle via bitcoins, da disses værdi er i konstant ændring.

DET HANDLER OM AT HOLDE SIG OPDATERET PÅ ALLE FRONTER

CEO Jesper Enger-Steensgaard udtaler: “Mange virksomheder er i den situation, at det ikke længere er særligt attraktivt at have kapital stående i bankerne. Det er dyrt for erhvervsdrivende, grundet de negative renter og ikke mindst de gebyrer som følger med fra bankerne. Ved at tilbyde muligheden for betaling via Bitcoins åbner vi døren for fremtiden, og ikke mindst en anden form for betalingsmulighed for vores kunder. Dette er ikke et farvel til bankerne og den danske valuta, men blot en tilføjelse – som vi er stolte af.”

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

AWORK Gazelle 2021
Pressemeddelelse
Jesper Enger-Rasmussen

Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021 Vi er utrolig stolte og glade for at kunne sige, at vi er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021. Børsen har i mere

Læs mere »