AWORK HOLDER SOMMERLUKKET I UGE 28, 29 OG 30

AWORK Webbureau

Hos AWORK holder vi sommerlukket i produktion. Dette giver os tid til at optimere servere, webløsninger, videreuddanne os og samtidig modernisere hele AWORK. Grunden til, at vi gør det er for at rydde op på lageret, men samtidig for at kunne tilbyde en endnu bedre service til dig som kunde.

Hvad betyder det for dig?
Ikke det store, vores produktion og support kører blot ikke på samme pumper, som du er vant til. Der kan derfor godt forekomme længere svartider, men dette er ikke sikkert.

Jeg har brug for hjælp – hvordan får jeg support?
Skriv til support@awork.dk og vi besvarer og afhjælper dig så hurtigt vi kan.

Hvis uheldet er ude hvad gør jeg så?
Skriv til vores support@awork.dk – vi er her stadigvæk, der kan dog godt være lidt længere svartider end du er vant til.

Kan jeg ringe til support?
Du kan altid ringe til 88 37 47 88.

Hvorfor melder I dette ud hvis I stadigvæk er der? 
Vi ved, at det er vigtig for dig som kunde at vide hvad der sker hos din leverandør. Derfor vil vi sikre, at du er informeret om, at pumperne ikke kører i samme gear.

Jeg vil opgradere min løsning eller købe et nyt produkt
Så blot skriv til smb@awork.dk eller ring ind til os på  88 37 47 88.

Kan jeg snakke med specifikke personer?
Du kan altid efterspørge specifikke personer, men det er ikke sikkert de er på kontoret i den periode, men så vil der være andre hænder til at hjælpe dig.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »