Børsen Gazelle 2021

AWORK Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021

Vi er utrolig stolte og glade for at kunne sige, at vi er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021.

Børsen har i mere end 25 år kåret de mest vækstende virksomheder i Danmark hvert år, og i år er AWORK en del af de virksomheder, som er kommet gennem nåleøjet. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte og ydmyg over.

For at få titlen som gazelle skal man ifølge Børsen vise positivt regnskab i mere end fire år i træk og samtidig have fordoblet omsætningen i samme periode. Der bliver uddelt et par tusind gazeller om året, hvilket ca. svarer til 0,5 til 1% af alle virksomheder i Danmark.

For rigtig mange virksomheder i Danmark skabte coronakrisen desværre meget modvind, og derfor betyder gazellen især meget for os, da det viser, at vi har været i stand til at komme igennem krisen på en god måde trods mere usikkerhed det seneste halvandet år.

“Vi har kæmpet hårdt i over 10 år og nu kommer den anerkendelse som vores dygtige kollegaer har fortjent. Uden den indstats har denne pris slet ikke være mulig.
Tak til jer og tak til alle vores kunder som nye, som gamle.” – Jesper Enger-Steensgaard, CEO.

Prisen er et kæmpe skulderklap, da det viser, at vores hårde arbejde betaler sig, og at vores dygtige medarbejdere giver alt, hvad de har, for at vækstrejsen kan fortsætte de næste mange år frem.

 

Du kan læse mere om Børsens Gazelle Pris her

AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle

Jesper Enger-Rasmussen

1669719645821?e=1713398400&v=beta&t=r16ZrwLbkgyqtyDZtd Bz0AHuFXJnCAZOCgQMcUYjp4