5 fun facts om Google du måske ikke vidste

1. En af de første versioner af Google kunne kun generere et sted mellem 30 til 50 sider pr sekund. I dag generere Google flere millioner sider i sekundet.


2. Da Google startede blev alt deres data opbevaret på ti 4 gb harddiske i et Lego kabinet på Standford universitet. Grunden til at det blev opbevaret i et Lego Kabinet, var at de nemt kunne udvide deres kapacitet. I dag har Google over 100 millioner GB opbevaret og er gået væk fra Lego kabinettet.


3. Googles oprindelige navn var Backrub. Som kommer fra et system som finder og rangerer hjemmesider baseret på deres backlinks.


4. Grundlæggerne af Google søgte oprindeligt ikke at starte deres egen forretning og derfor forsøgte de at sælge det til Yahoo kort efter opstart. Yahoo afviste deres tilbud, men gav i 2002 et tilbud på at opkøbe Google for 3 milliarder dollars. Hvilket Google afviste, og i dag er Google vurderet til at være 400 milliarder dollars værd.


5. Navnet Google var en stavefejl. Det siges at investorer lavede en stavefejl på deres check til Google og skrev Google i stedet for Googol.

Del denne nyhed:

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

Viden
Camilla Piper Rafaelsen

Udnyt annoncering på Black Friday!

Bruger du allerede, eller har du intentioner om at bruge annoncering i forbindelse med Black Friday, er Facebook annoncering og/eller annoncering på Google vejen frem til dine Black Friday tilbud.

Læs mere »
Pressemeddelelse
Ina Hawthorn Jensen

AWORK er Børsen Gazelle 2022 

For andet år i træk er AWORK så privilegeret at modtage en Børsen Gazelle pris, og vi er utroligt stolte, over at vi har opnået titlen som Børsen Gazelle 2022.

Læs mere »