5 fun facts om Google du måske ikke vidste

1. En af de første versioner af Google kunne kun generere et sted mellem 30 til 50 sider pr sekund. I dag generere Google flere millioner sider i sekundet.


2. Da Google startede blev alt deres data opbevaret på ti 4 gb harddiske i et Lego kabinet på Standford universitet. Grunden til at det blev opbevaret i et Lego Kabinet, var at de nemt kunne udvide deres kapacitet. I dag har Google over 100 millioner GB opbevaret og er gået væk fra Lego kabinettet.


3. Googles oprindelige navn var Backrub. Som kommer fra et system som finder og rangerer hjemmesider baseret på deres backlinks.


4. Grundlæggerne af Google søgte oprindeligt ikke at starte deres egen forretning og derfor forsøgte de at sælge det til Yahoo kort efter opstart. Yahoo afviste deres tilbud, men gav i 2002 et tilbud på at opkøbe Google for 3 milliarder dollars. Hvilket Google afviste, og i dag er Google vurderet til at være 400 milliarder dollars værd.


5. Navnet Google var en stavefejl. Det siges at investorer lavede en stavefejl på deres check til Google og skrev Google i stedet for Googol.

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Brug for gode råd til din markedsføring?

Andre nyheder

AWORK Gazelle 2021
Pressemeddelelse
Jesper Enger-Rasmussen

Børsen Gazelle 2021

Børsen Gazelle 2021 Vi er utrolig stolte og glade for at kunne sige, at vi er blevet tildelt Børsens Gazelle 2021. Børsen har i mere

Læs mere »