3 FORRETNINGSIDEER MED FLYVENDE START

Mange mennesker drømmer om at stoppe deres 9 til 5 job og starte deres egen virksomhed. Succes som iværksætter kan betyde et liv med økonomisk uafhængighed og frihed. Men med alt ekstra ansvar for at skulle håndtere børn og familie, betale regning og er der i visse tilfælde massive opstartsomkostninger forbundet.

Det er hverken let eller billigt at starte en virksomhed, men der er omkostningseffektive foranstaltninger man kan foretage sig  for en lille virksomhed uden at skulle sprænge banken. Her er tre små forretningsidéer du kan starte lige nu.

1. Hjemmeundervisnings virksomhed

Hvis du brænder for uddannelse og elsker at være omkring børn, hvorfor ikke starte en undervisningsvirksomhed i dit nærmiljø. Der er masser af forældre der søger dygtige og overkommelige vejledere til at undervise deres børn efter skole.

Når man begynder en undervisningsvirksomhed, bør man prøve at rekruttere lærere fra de lokale skoler og  for at få nye kunder, kan du lave brochurer og flyers omkring dine tjenester. Hæng dem op på nærliggende biblioteker, børnehaver, læge kontorer, offentlige skoler og andre familie-orienterede steder du kan finde. Sørg for at også deltage i lokale skolearrangementer og netværke med lokale ledere til at opbygge dit omdømme.

2. E-handel detailbutik

Detailsalget for e-handel er vokset støt år for år, mens den traditionelle detailhandel har vaklet.

Så hvad betyder det for iværksættere? Det betyder, at i er på lige vilkår, og der er en stigende mulighed for små online niche mærker til at bryde ind i den konkurrencedygtige detail scene.

Det er nu nemmere end nogensinde at importere produkter fra udlandet og sælge dem online. Nogensinde hørt om Alibaba eller AliExpress? Hvis du ikke har, så er de, de største engros markedspladser på internettet. Du kan bestille brugerdefinerede varer sikkert på din computer og få dem leveret gratis fra Kina direkte til din hoveddør.

3. Rengøring

Profitten i denne branche er tynd, og fyldt med masser af konkurrence. Men er stadig med høj efterspørgsel efter rengøring. Både husholdninger og virksomheder er i konstant behov for ugentlig rengøring.

Selvom de fleste af de nuværende nystartede virksomheder bestræber på at blive den næste “Uber indenfor Rensning,” der er stadig muligheder for lokale rengørings virksomheder til at få sig et lille udsnit i denne overvældende branche.

For at kickstarte en lokal rengørings virksomhed, er det vigtigt at rekruttere kun erfarne rengøringsmedarbejdere. De fleste freelance rengøringsmedarbejdere er hårdtarbejdende indvandrere, der ville være mere end glade for at blive ansat i en virksomhed for en konsekvent lønseddel.

Selvom konkurrencen om rengøring er hård, er der stadig måder at annoncere på et lavt budget. For at vinde kunderne, kan man f.eks målrette sin markedsføring til middelklassen, velhavende boligområder i dit lokalområdet og efterlade dine rabat løbesedler på hvert dørtrin.

En anden kilde til indtægter er at kontakte små virksomheder med rengøring. Læge kontorer, saloner, børnehaver og mentorordningen centre er alle eksempler på lokale virksomheder, der kan drage fordel af en sådan tjeneste. Hvis du formår at underskrive en kommerciel bygning, så har du ramt jackpot. Den mest effektive metode til at få nye erhvervskunder, er ved telefonsalg. Du skal blot ringe til et bestemt område – helst lige før lukketid – og spørge, om de kunne være interesseret i at outsource deres rengøring til din virksomhed.

Hvis du løbende får nye kunder igennem telefonsalg, vil du langsomt modtage henvisninger og før du ved af det, vil din lille virksomhed være blomstrende.


Skal vi hjælpe jer med at lave en hjemmeside/webshop til jeres forretningsidé?

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk