Flyt til AWORK

Din hjemmeside er vigtig. Trafikken er altafgørende.

Kom i gang med det samme.

VI HJÆLPER MANGE FIRMAER MED AT FÅ MERE TRAFIK

Sådan sørger vi for mere trafik til jer.

Nedenfor har vi præsenteret jer for de tre vigtigste elementer hvis I ønsker mere trafik. Har I kun behov for et af elementerne, så kan det sagtens lade sig gøre.

SOCIALE MEDIER

Vær synlig der hvor
jeres kunder befinder sig.

GOOGLE ADWORDS

Hold fast i brugere som har
besøgt jeres hjemmeside.

SEO

Vær den første som
kunderne ser på Google.

Dybdegående og udslagsgivende.

Før vi går i gang med at skaffe jer trafik, foretager vi en analyse af jeres virksomhed og industri. Det er vigtigt at vi ved hvilken målgruppe som vil engagere sig i jeres brand.

Projektintro og kick off

Vi aftaler et møde hvor vi klarlægger jeres forretningsmæssige målsætninger. Efter mødet ved vi hvor vi skal sætte ind og hvilke værktøjer samt kanaler vi skal anvende. Vi udarbejder en klar køre- og tidsplan for arbejdet.

Analysering af jeres brand samt industri

Når vi begynder at lære mere om jeres virksomheds kompetencer, vil vi foretage en dybdegående analyse af jeres industri og herefter definere hvilken målgruppe vi skal sigte efter og hvordan. Alt sammen for at jeres virksomhed skiller sig ud fra konkurrenternes.

Vi gennemtester målgruppen

Nu begynder vi at lægge fundamentet for al fremtidig markedsføring. Vi udarbejder direkte markedsføring som kommunikerer jeres budskab. Vi finder i denne fasse ud af hvilke specifikke kanaler vi fremadrettet skal bruge, for at nå jeres målgruppe, samt definere hvad der virker, bedst muligt. Det handler ganske enkelt om at måle de resultater vi modtager og herfra drage en konklusion.

Fuld udnyttelse af markedsføringen

Vi vil nu udnytte den viden vi har fået til at etablere den løbende markedsføring. Vi anvender direkte markedsføring på baggrund af en gennemtestet målgruppe, der er nødvendigt for at gennemføre en effektiv kampagne. Alt fra organisk SEO, Google AdWords, Sociale Medier m.m. kan blive brugt. Det afhænger af naturligvis af jeres engagement. Vi skaber en digital markedsføringskanal, og et sammenhængende koncept, for at skabe synergi mellem jeres virksomhed og kampagne.

Løbende analysering og optimering

Når strategien er under eksekvering, bliver der løbende indsamlet data. Denne data anvender vi til at optimere kampagnen løbende. Vi giver jer løbende besked på hvordan jeres kampagne yder og vi vil komme med vores anbefalinger til at styrke den yderligere.

Ring til os

88 37 47 88

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.00
Fredag: 10.00 – 16.00

I har altid resultatet ved hånden.

Det er vigtigt at få mere trafik, men det er mindst lige så vigtigt at vide præcist hvad jeres annoncekroner går til. Vi sender jer rapporter løbende så I ved præcist hvordan det står til.

Vi optimerer også løbende jeres annoncer m.m. så jeres budget bliver udnyttet bedst muligt. Har I spørgsmål undervejs, så kan I altid tage fat i en AWORK konsulent.

Rapport i indbakken

Vi sender jer løbende rapporter
så I ved hvordan det står til.

Servicekald

Vi ringer til jer og forklarer hvordan
rapporten og tallene skal forståes.

Altid tilgængelig

Har I spørgsmål vedrørende jeres
trafikoptimering, står vi altid klar.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

#trafikoptimering

Seneste nyheder om trafikoptimering.

Hvordan skaber jeg synlighed online?

Hvordan skaber jeg synlighed online?

I forlængelse af sidste uges blogindlæg "Hvorfor er det vigtigt at være synlig online" får du i denne uge 6 tips til hvordan du kan skabe den ønskede synlighed.   Der er mange måder at skabe synlighed; nogle er gratis, hvis du gør det selv og koster kun tid, andre...

læs mere
Hvordan virker SEO?

Hvordan virker SEO?

Bortset fra services så som udvikling af hjemmeside og online annoncer, tilbyder AWORK også SEO - et ord du tit vil støde på inden for den digitale markedsføringsindustri. Du ved at det har noget at gøre med søgemaskiner og hjemmesider, men hvad er det præcist?...

læs mere