VR Racing Denmark

Webdesign

Visuel stil

VR Racing Denmark’s farver & fonte

#262626

#F22233

#7502A6

#52D84B

#F2F2F2

Overskrifter:

abcdefghijklmnopqrstuvwzyxæøå

Brødteskter:

abcdefghijklmnopqrstuvwzyxæøå

En god start

Hjemmeside med skræddersyet design

VR Racing er en af de første indenfor deres type virksomhed i Danmark. Med deres 5D virtuelle simulator kan man kører formel 1 på de velrenommeret baner i verden såsom den Italienske Monza racerbane . Der er fart på og en oplevelse de fleste ikke har prøvet før. 

 

Opgaven der blev stillet fra VR Racing Danmark var at opbygge en ny hjemmeside med skræddersyet design, som udstråler en unik oplevelse som man ikke vil glemme. 

 

Hele hjemmeside udstråler fart, formel 1 og en oplevelse for både mænd og kvinder. Hertil er der udviklet et booking modul, så brugerne kan booke deres næste racerløbsoplevelse på en let og brugervenlig måde.

 

Synlige resultater

AWORK sidder i motorrummet og sikrer at VR Racing suser afsted

For at VR Racing Danmark får mest ud af deres hjemmeside, har vi lavet SEO både on page og off page. Det smarte ved SEO er at man ikke betaler klik pris til Google, det er kan dermed var en rigtig god investringen da ROI er stor på dette produkt. For at det er rentablet har AWORK lavet Konkurrent-, søgeords- og målgruppeanalys hvor dette behencemarkeds mod produkterne for at det giver det rette afkast.

Vi har købt hjemmeside med booking og tilhørende SEO. Godt tilfredse med processen og kommunikationen. AWORK har leveret som ønsket og alle vi har haft kontakt med har været meget professionelle og utrolig hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

René Jensen

Har arbejdet med webdesign og hjemmesideudvikling for VR Racing Denmark inspireret dig?

Kontakt AWORK i dag og øg kundestrømmen!