Solrød Gymnasium

Kunde
Solrød Gymnasium
Produkter
Hjemmeside

Brugervenlighed og nem navigation

For at sikre en høj brugervenlighed, er hjemmesiden udviklet i tæt samarbejde med Solrød Gymnasium. Brugervenlighed gør at gymnasiet selv kan styre hjemmesiden med tilføjelser af informationer, skemaer og meget mere. Resultatet af samarbejdet er en funktionel hjemmeside, som Solrød Gymnasium til enhver tid kan opdatere og udvikle, når der er behov for det.

Hjemmesiden der inspirerer til at følge drømmen

Solrød Gymnasium ønskede en hjemmeside, som skal virke som en inspirerende platform for kommende studerende, nuværende studerende og lærere. Ønsket blev opfyldt med en hjemmeside opbygget af flere lag og indgange, som er inspirerende, informerende og let at navigere rundt i.

Hjemmesiden dækker behovet hos den nysgerrige med relevant information og stemningsbilleder. Nuværende studerende og lærere får adgang til deres egne platforme med log-ins, hvor det er muligt at se skema, opgaver, betale med nem-id og meget mere. En løsning der dækker behovet hos nysgerrige, lærere og studerende – samlet ét sted.

Trine fra Solrød Gymnasium sætter ord på deres oplevelse

"Min oplevelse med AWORK den er rigtig god. Vi har en samarbejdspartner som gør os trygge i hverdagen og som vi ved vi altid kan henvende os til. Jeg kan sagtens anbefale AWORK til andre. Det giver sig selv, at når man ligger, på Trustpilot, ud af 198, ligger som nummer 4, så kan man noget og det kan AWORK i forhold til de produkter de leverer, men også rigtig meget i forhold til det relationsarbejde de laver med kunden og dermed den support man får når man har brug for den"

Solrød Gymnasium farver og fonte

Overskrifter: TP SANS Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: Montserrat: Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Del denne case

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
solrodgymnasium

Solrød Gymnasium

Skal du starte et projekt?
Lad os tage en snak.