Skabagtig

Kunde
Skabagtig
Produkter
Facebook Ads & Instagram Ads

Fra niche til god forretning

Skabagtig sælger garn, strikkeopskrifter og alverdens tilbehør inden for garnets verden på deres webshop: skabagtig.dk

Og selvom man måske skulle tro at det blot var en niche uden de store muligheder, så løftede vi salget til nye højder gennem medierne Facebook & Instagram.

Resultaterne der taler for sig selv

Ved at samle annonceringen i én kampagne og lade Facebooks algoritme styre, og ved at fokusere på social proof og personlighed - gik vi fra 23 køb pr. måned til 150 køb pr. måned gennem Facebook og Instagram Ads.

Derudover gik vi fra en gennemsnitlig pris pr. køb på kr. 25 til en pris pr. køb på kun kr. 7,83 på bare 2 måneder.

Dette virkede særligt godt

Det der gjorde denne case succesfuld var, at vi i høj grad lagde vægt på det personlige præg og ramte målgruppen i øjenhøjde.

Det gjorde vi ved at fokusere annonceringen omkring Katrine fra Skabagtigts egne opslag på Facebook og Instagram - hvor hun har skabt et tæt bånd til sine følgere.

Dernæst udvalgte vi og målrettede disse opslag specifikt til de personer, der ud fra vores indsamling af data passede bedst på målgruppeprofilen.

Og hvor Skabagtigts salg i høj grad tidligere kom fra nærområdet, sendte vi annoncerne længere ud, og øgede salget i hele Danmark.

skabagtig-case
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste
Skabagtig Garn Case

Skabagtig

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.