Skabagtig

Kunde
Skabagtig
Produkter
Facebook Ads & Instagram Ads

Fra niche til god forretning

Skabagtig sælger garn, strikkeopskrifter og alverdens tilbehør indenfor garnets verden på deres webshop: skabagtig.dk Og selvom man måske skulle tro, at det var en niche, uden de store muligheder, så løftede vi salget til nye højder gennem de sociale medier, Facebook & Instagram.

Resultaterne taler for sig selv

Ved at samle annonceringen i én kampagne, og ved at lade Facebooks algoritme styre og at fokusere på social proof og personlighed, gik vi fra 23 køb pr. måned til 150 køb pr. måned gennem Facebook og Instagram Ads.
Derudover gik vi fra en gennemsnitlig pris pr. køb på kr. 25 til en pris pr. køb på kun kr. 7,83 på bare 2 måneder.

Dette virkede særligt godt

Det, der gjorde denne case succesfuld, var, at vi i høj grad lage vægt på det personlige præg, og dermed ramte vi Skabagtig's målgruppe i øjenhøjde.

Det gjorde vi ved at fokusere annonceringen omkring Katrine fra Skabagtig's egne opslag på Facebook og Instagram, hvor hun har skabt et tæt bånd til sine følgere.

Dernæst udvalgte vi at målrette disse opslag specifikt til de personer, der, ud fra vores indsamling af data, passede bedst på målgruppeprofilen.

Og hvor Skabagtig's salg i høj grad tidligere kom fra nærområdet, sendte vi annoncerne længere ud, hvilket gjorde, at vi øgede salget i hele Danmark.

skabagtig-case
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.