×

  Kontakt os

  Dansk Kassesystem

  SEO

  Seo & adwords

  Flere kassesystemer til flere butikker

  Dansk Kassesystem udvikler kassesystemer til mange forskellige kunder, blandt andet til restauranter, cafeer, detailhandler og bagere. Dette kræver annoncering, som kan nå ud til et bred kundeskare. Dog ikke hvilken som helst kundeskare, det skal være beslutningstagere med behov for et kassesystem.

   

  AWORK har hjulpet Dansk Kassesystem med, at nå ud til denne brede kundeskare, med anvendelse af SEO og Google AdWords.

   

  SEO er udvælgelsen af relevante søgeord som bliver brugt på hjemmesiden. Søgeordene hjælper Google med at vise hjemmesiden for potentielle kunder, som søger efter det Dansk Kassesystem kan levere. Google AdWords er annoncer med nøje udvalgte søgeord, som gør at Dansk Kassesystemer bliver vist øverst på Google, når kunder som ønsker kassesystemer, søger på Google.

   

   

   

  SEO

  Flere kassesystemer til flere butikker

   

  Søgeord på side 1 på Google

  75% af de udvalgte søgeord har fået Dansk Kassesystems hjemmeside vist på Googles første side. Dansk Kassesystem bliver vist på Googles side 1. Det betyder at de søgeord som Dansk Kassesystem profilerer sig på, også er de søgeord, som potentielle kunder søger efter, når de ønsker at handle et kassesystem.

   

   

  Bounce Rate

  Antallet af kunder som kommer ind på Dansk Kassesystems hjemmesiden og forlader den igen indenfor kort tid, er faldet med 13%. Dette betyder at hjemmesiden har relevante produkter og viden om kassesystemer.

   

  Flere sidevisninger

  Efter at AWORK har SEO optimeret Dansk Kassesystems hjemmeside, bliver der i gennemsnit besøgt 22% flere undersider. For Dansk Kassesystem betyder dette, at teksterne er spændende og letlæselige for potentielle kunder, som besøger hjemmesiden.

   

   

  %

  Søgeord på Google side 1

  %

  Lavere Bounce Rate

  %

  Flere sidevisninger pr. session

  Er du blevet inspireret?

  Send os en besked, så i vender tilbage hurtigst muligt.