×

  Kontakt os

  det har vi lavet for vores kunder

  AWORK har hjulpet mange virksomheder med at generere kundestrøm, med anvendelse af SEO optimering. SEO hjælper din virksomhed med at komme i kontakt med kunder, som har interesse for dine produkter.

  Avatar
  Optimerede SEO som sejler imod flere kunder

  Brødrenes Marine

  SEO

  Avatar
  Når SEO leverer stilfulde beskeder

  Walter Grey

  SEO

  Avatar
  Flere besøgende med højere tilfredshed

  Solrød Gymnasium

  SEO

  Avatar
  SEO og AdWords holder gang i gryderne

  Det Gamle Bryghus

  SEO

  Avatar
  Opbygning af kunderelationer med SEO & AdWords

  Pro Account

  SEO

  Avatar
  Flere kassesystemer til flere butikker

  Dansk Kassesystem

  SEO

  Giv din hjemmeside den opmærksomhed den fortjener

  En hjemmeside skal selvfølgelig være brugervenlig, indeholde den rigtige information og have et flot design. Men hvad hjælper det, hvis potentielle kunder ikke besøger din hjemmeside?

   

  AWORK kan hjælpe med SEO optimering, som hjælper din hjemmeside med at få en bedre placering på søgemaskinerne såsom Google. Virksomheder som bliver vist på den første side på Google generere over 90% mere trafik, end hjemmesider som er på Google side to.

   

  Formålet med SEO er derfor kort fortalt, at øge kundestrømmen.

  “Vores filosofi er simpel: SEO er vejen til at øge kundestrømmen. Du kan differentiere dig fra konkurrenterne og dertil kan SEO skabe resultater længere end andre annonceformer.”

  Allan Hansen

  COO // AWORK

  Hvordan virker SEO?

  Langt de fleste søger på Google, når de skal købe et produkt. Derfor er det vigtigt, at kunden kan finde din virksomhed på Google. Hvordan sikrer vi så, at din virksomhed bliver vist for potentielle kunder?

   

  Før vi kan søgemaskineoptimere for dig, laver vi en grundig analyse af hvilke søgeord dine kunder søger på, hvilke søgeord dine konkurrenter anvender og hvilke søgeord differentierer dig fra konkurrenterne. Søgeordene bliver indsat på en naturlig måde på din hjemmeside, som gør det let for Google, at præsentere din hjemmeside for potentielle kunder.

   

  Ud over søgeordene som skal indgå på din hjemmeside, har Google omkring 200 andre kriterier, som søgemaskinen vurderer din hjemmeside ud fra. AWORK hjælper også med at gøre din hjemmeside mere brugervenlig, med Googles krav såsom linkbygning, overskrifter og meget mere.

  DEL MED DIT NETVÆRK

  awork webbureau twitter awork webbureau facebook