Schiang Consult

Webshop, LinkedIn Ads, SEO

Kunde
Schiang Consult
Produkter
SEO, Webshop​, LinkedIn Ads

Webshop med relevante søgeord og professionel tekstforfatning

Gabriella Schiang er freelance marketingsrådgiver. Til dagligt hjælper Gabriella tech virksomheder med at bygge et skalérbart marketing set-up. AWORK har hjulpet Schiang Consult med at opbygge en ny webshop. Vi var indeover alt fra design til udvikling. Det var vigtigt at webshoppen også fungerede godt i mobilversion, og derfor blev webshoppen udarbejdet ud fra princippet mobile first. 

Sciang Consult havde også tilkøbt tekstforfatning. AWORK udarbejdede derfor tekster til webshoppen, og sørgede for alle teksterne fremstod velskrevet og professionelt. Ved at tilkøbe tekstforfatning kunne kunden opnå bedre “flow” på siderne og samtidig inkorporere flere statiske ord og vendinger. 

AWORK har også hjulpet Schiang Consult med SEO optimering, også kaldet søgeordsanalyse. SEO består af forskellige søgeord målrettet virksomhedstypen og forskellige ydelser. Med vores hjælp til SEO får du ikke kun et dedikeret marketing bureau men også målbare resultater og et skub fremad i Googles søgeresultater. Vi tilføjede altså relevante søgeord på Schiang Consults forside og undersider, så webshoppen blev nemmere at finde for potentielle kunder. 

AWORK

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste