Nyhybel.dk

Kunde
Nyhybel.dk
Produkter
Facebook & Instagram, Google Ads, SEO, Webshop

Skræddersyede funktioner

Når der handles eller lejes tag over hovedet, er der mange regler og forhold, der skal tages højde for. En boligportal skal derfor overskueliggøre processen så meget som muligt. Dette har AWORK gjort for Nyhybel.dk med skræddersyede funktioner på en ny hjemmeside

Nyhybel.dk er udgjort af effektive funktioner i form af et landekort og filter, som hjælper brugere med at lokalisere deres drømmebolig. Dertil er Nyhybel.dk designet i hyggelige farver, så brugerne føler sig hjemme, allerede når de besøger hjemmesiden. 

Find drømmeboligen med få klik

For at sikre et match mellem udlejer og lejer, samt sælger og køber, har AWORK udviklet et funktionelt landekort. Ud over funktionaliteten, pynter landekortet også på hjemmesiden. Ved filtrering af landekortet finder brugerne let frem til ledige boliger på ønskede landsdele eller specifikke beliggenheder.

Helen fra Nyhybel.dk sætter ord på deres oplevelse

"Vi er godt tilfredse med AWORK og med vores nye hjemmeside nyhybel.dk. De svarer til tiden og har godt styr på processerne."

Farver og fonte for Nyhybel.dk

Overskrifter: TP SANS ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ

Brødtekst: TP SANS: abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.