Montara® Watches

Kunde
Montara Watches
Produkter
SEO, Webshop, Google Ads, Facebook Ads

En sælgende webshop med en god historie

Montara er et univers af klassiske ure. Urene er inspireret af flotte ture på tværs af Atlanten til Montara, som blev foretaget af stifterens tipoldefar. Historierne om Montara er en vigtig del af urenes identitet og selve webshoppen.

AWORK har udviklet en ny webshop, som oser af historie. Komplekse funktioner gør det nemt for kunderne at navigere rundt i shoppingmulighederne, mens de bliver inspirerede af den god historie.

Lækre billeder øger indkøbsglæden

Billeder er den mest effektive måde at påvirke de besøgende på webshoppen. Billeder skaber et positivt, vedvarende indtryk, som kan få tvivlende til at genbesøge webshoppen.

AWORK’s professionelle fotograf har taget billederne til Montaras webshop, hvor der har været fokus på stilrene billeder med fokus på de flotte detaljer.

Montara® Watches farver og fonte

Overskrifter: TP SANS ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ

Brødtekst: TP SANS: abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.