Møbel & Tæpperenseriet

Kunde
Møbel & Tæpperenseriet
Produkter
Hjemmeside, SEO, Google Ads

Kunderne ved at de kan få renset deres møbler og tæpper ved hjælp af Google annoncer

Møbel & Tæpperenseriet er et godt eksempel på hvordan en virksomhed kan opsætte Goggle Ads til at nå deres specifikke mål. Google Ads har mange funktioner, som gør at annoncerne kan tilpasser til ethvert ønske og enhver branche.

Møbel & Tæpperenseriet tilbyder mange forskellige services, som både omfatter vask og rens af tæpper & møbler, behandling for møl, vask af topmadrasser og dyner, hjælp til forsikringsskader og meget mere.

Google Ads giver mange muligheder, hvor det er oplagt at fokusere på den del af forretningen, der giver højest afkast, discipliner virksomheden er specialister i, større kendskab til brandet eller noget helt andet.

Som før nævnt tilbyder Møbel & Tæpperenseriet mange forskellige services, hvor der er valgt at fokusere på indendørs- og udendørs rengøring af flise-, klinke-, og Epoxy gulve, samt rensning og imprægnering af sejle og bådkalecher.

Til de to Google Ads emner, er der opsat konverteringssporing. AWORK har opsat konverteringssporing, sådan at Møbel & Tæpperenseriet ved præcist hvor mange henvendelser de får, og hvor meget det har kostet at få disse henvendelser.

Søgeord

AWORK har udviklet tekstannoncer for Møbel & Tæpperenseriet, som kort og simpelt fortæller kunderne hvilken værdi de opnår ved deres services. Gode annoncer giver ingen værdi uden visninger og klik. Derfor er der valgt søgeord, som reflekterer kundernes søgeadfærd. Dette betyder at der bliver lavet en analyse af hvilke søgetermer potentielle kunder bruger, når de ønsker en service som den Møbel og Tæpperenseriet kan levere. De fundne søgeord bliver efterfølgende tilknyttet til annoncerne, som sikrer at Møbel & Tæpperenseriet bliver vist for alle potentielle kunder.

Negative søgeord

Det smarte med Google Ads er, at det er muligt at opdatere annoncerne løbende, for at sikre flest kunder – og det er her negative søgeord kommer ind i billedet. Kort fortalt er negative søgeord, søgeord virksomheden ikke ønsker skal udløse en visning af deres annonce. I vores tilfælde med Møbel & Tæpperenseriet kan negative søgeord eksempelvis være billeder af klinkegulve, hvordan et sejl bliver produceret osv. Negative søgeord sikrer at annoncerne hos Møbel & Tæpperenseriet ikke bliver vist, når der ikke er mulighed for et salg og sikrer, at der ikke betales for uprofitable klik.

0
Visninger af annoncer
0
Klik til hjemmeside
0
Gratis visning af annoncer

Del denne case

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
renseriet2

Møbel & Tæpperenseriet

Skal du starte et projekt?
Lad os tage en snak.