Møbel & Tæpperenseriet

Kunde
Møbel & Tæpperenseriet
Produkter
Hjemmeside, SEO, Google Ads

Kunderne ved, at de kan få renset deres møbler og tæpper ved hjælp af Google annoncer

Møbel & Tæpperenseriet er et godt eksempel, på hvordan en virksomhed kan opsætte annoncer på Google for at nå deres specifikke mål. Google Ads har mange funktioner, som gør, at Google annoncering kan tilpasses til ethvert ønske og enhver branche.

Møbel & Tæpperenseriet tilbyder mange forskellige services, som både omfatter vask og rens af tæpper & møbler, behandling for møl, vask af topmadrasser og dyner, hjælp til forsikringsskader og meget mere.

Google Ads’ mange muligheder gør det oplagt at fokusere på den del af forretningen, der giver højest afkast, de discipliner virksomheden er specialister i, at skabe større kendskab til brandet eller noget helt andet. Hos Møbel & Tæpperenseriet er der taget et valg om at fokusere på indendørs- og udendørs rengøring af flise-, klinke-, og Epoxy gulve samt rensning og imprægnering af sejle og bådkalecher.

Til de to Google Ads emner, er der opsat konverteringssporing. AWORK har opsat konverteringssporing, så Møbel & Tæpperenseriet ved, præcis hvor mange henvendelser de får, og hvor meget det har kostet at få disse henvendelser.

Søgeord

AWORK har udviklet tekstannoncer for Møbel & Tæpperenseriet, som kort og enkelt fortæller kunderne, hvilken værdi de opnår ved deres services. Gode annoncer giver ingen værdi uden visninger og klik. Derfor er der valgt søgeord, som reflekterer kundernes søgeadfærd. Dette betyder, at der bliver lavet en analyse, af hvilke søgetermer potentielle kunder bruger, når de ønsker en service, som Møbel og Tæpperenseriet kan levere. De fundne søgeord bliver efterfølgende tilknyttet annoncerne, som sikrer, at Møbel & Tæpperenseriet bliver vist for alle potentielle kunder.

Møbel- og Tæpperenseriet case

Negative søgeord

Det smarte med Google Ads er, at det er muligt at opdatere annoncerne løbende for at sikre flest kunder – og det er her negative søgeord kommer ind i billedet. Kort fortalt er negative søgeord de søgeord, virksomheden ikke ønsker skal udløse en visning af deres annonce. I vores tilfælde med Møbel & Tæpperenseriet kan negative søgeord eksempelvis være billeder af klinkegulve, hvordan et sejl bliver produceret osv. Negative søgeord sikrer, at annoncerne hos Møbel & Tæpperenseriet ikke bliver vist, når der ikke er mulighed for et salg. Dermed sikrer de, at der ikke betales for uprofitable klik.

0
Visninger af annoncer
0
Klik til hjemmeside
0
Gratis visning af annoncer
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.