Vælg en side

Det siger kunderne om deres oplevelse.

Uanset projektet, så er vi altid klar på en udfordring. Vores fokus er at ramme præcis det mål som vores kunde har for øje. Læs om vores kunders oplevelser nedenfor.

"Hurtig og fin behandling, professionelt team."

Ove Olsen

Cool&Green / Beef & Steak

"Jeg kan kun anbefale, at benytte dette firma – de er hurtige, overholder aftaler og meget professionelle i hvad de foretager."

Kjeld Nørhave

Nørhave Ejendomme

"Jeg har brugt Awork til at lave min hjemmeside og søgeoptimering, så jeg bliver fundet på Google. Har været yderst tilfreds og kan varmt anbefale dem. De laver et kanon arbejde og man har dem lige ved hånden hvis man skulle have brug for hjælp."

Palle Ranum

Malermester Palle Ranum

"Vi har fået helt ny website og har i hele processen haft en konstruktiv og god dialog omkring udvikling og tilpasning. Efterfølgende har vi brug Awork som vores service partner og får lavet hurtig og løbende opdateringer."

Susanne Becher

M&K Sound

"Vi har fået lavet 2 hjemmesider af Awork – Er meget glade for resultatet, og ikke mindst for den kommunikation, som har været under hele forløbet. Allan har været meget lydhør overfor vores ønsker, og faktisk ramt plet de fleste gange – og de få gange der var noget vi ville lave anderledes, så blev det bare gjort! Kan kun anbefale Allan og hans team – opstart af hjemmeside og overgang til nye mailservere har været gnidningsfri."

Robin Alexandersen

Madfoket / Tapasbaren

"Jeg har brugt AWORK til udvikling af vores hjemmeside, godt arbejde og fin service. AWORK er nu i gang med vores SEO."

Klaus Sørensen

Jydsk Bådtransport

"AWORK har udviklet vores hjemmeside og håndterer også vores SEO, hvor vi allerede er begyndt at få kunder igennem. Vi har været glade og tilfredse med arbejdet og kan anbefale AWORK til andre."

Steffen Steffensen

Skandinavisk Prostata Center

"Opgaven blev løst helt tilfredsstillende, hurtigt og med en god opfølgning der sikrede at opgaverne reelt var løst."

Søren Gundelach

UdviklingsForum

"Vi har ofte brugt awork til mindre opgaver og har altid været fuldt tilfreds med arbejde og service niveau. Jeg kan helt sikkert anbefale Awork for andre som står og mangler en hjælpende hånd til SEO, hjemmesideoopsætning eller lign."

Daniel Chabert Pfefforkorn

Drinkworld.dk

Udvalgt kundecase

M2Clean

Kunde hos AWORK i 4 år
Hjemmeside & Annoncering

AWORK skaber drømme til virkelighed

Ved første samtale med AWORK, havde de skabt en tillid, som de formåede, at køre helt ud til det behov jeg fortalte jeg havde. De gav mig mere blod på tanden til nye fornuftige tiltag.

På intet tidspunkt følte jeg, at jeg stod alene med projektet, 2 personer kan aldrig have den samme mening, men de kan samarbejde, det skete her.
Jeg takker Allan for hans tålmodighed, overfor en novice på området
hans egenskab til at forklare og hjælpe mig igang var unikt.

Jeg vil på intet tidspunkt drage tvivl om, hvem der skal hjælpe mig videre i den famøse, reklameverdenen.

Tak AWORK.

Per Leschly Sørensen

Indehaver af M2Clean

Læs om kundernes oplevelser hos os.

Den bedste ambassadør for os, er vores kunder. Vi stræber efter den fulde tilfredshed hver gang. Nedenfor ser du et uddrag af vores kunders oplevelser.

“Jeg har brugt AWORK til at lave min hjemmeside og søgeoptimering, så jeg bliver fundet på Google. Har været yderst tilfreds og kan varmt anbefale dem. De laver et kanon arbejde og man har dem lige ved hånden hvis man skulle have brug for hjælp.”

Palle Ranum

Malermester Palle Ranum

“Har været yderst tilfreds med den service jeg har fået hos AWORK. Det var nemt at planlægge hjemmesidens design og indhold med dem, og de var meget fleksible. I den efterfølgende drift, har de været hurtige til at yde support og besvare spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”

Stefan Sternfoss

Sternfoss Consulting

“Jeg kontaktede AWORK da jeg havde nogle udfordringer med min hjemmeside. Jeg blev mødt med en fantastisk imødekommenhed, samt en meget kompetent og serviceminded support. Jeg har kun godt at sige om AWORK, de har mine varmeste anbefalinger.”

Charlotte Hamann

Coach My Life

Hør gerne selv hvad kunderne siger om os.

Vil du høre det fra kundernes egen mund? Så har vi tre videoer til dig nedenfor. Her kan du høre hvordan vi hjælper kunderne og hvad de synes om deres oplevelse.

Fuld tilfredshed er vores mål. Hver gang.

Vores mål er altid at skabe den fulde tilfredshed hos vores kunder. Det gælder alt lige fra de produkter vi leverer, til den kundeservice vi yder.

“Vi oplever en væsentlig forskel i henvendelserne fra folk der har set vores hjemmeside, siden AWORK overtog vores SEO-optimering.”

Mille Dueholm

Dansk Klima Center

“Udover at have fået en genial hjemmeside, så har AWORK været enormt gode til at udfordre min ide og foreslået mange gode løsninger, som jeg slet ikke havde overvejet. Korrespondancen har også altid været i top; der bliver svaret hurtigt og altid i en venlig tone.”

Christina Olesen

No Outfit

“Vi har købt to hjemmesider hos AWORK og er ganske tilfredse med resultatet. Lige nu laver AWORK SEO for os og det kører også rigtig fint.”

Michel Zangrando

Belis Kitchen & Bar

Bliv ringet op

Lad os ringe dig op når
det passer dig bedst.

Ring til os

Ring alle hverdage
mellem 10.00 – 17.00

Skriv til os

Fortæl os om dit projekt og
lad os tage en snak.

 
Share This