×

Kontakt os

Google Ads - Annoncer der ikke kan sammenlignes med andre annoncer

Med Google Ads får du mulighed for at fortælle potentielle kunder om dine produkter, når de ønsker at handle præcist det du kan tilbyde.
Avatar
Google Ads som får VR Racing ud af Pitten

VR Racing Denmark

Google Ads

Avatar
Valg af teknikker, som øger bookinger

Møbel & Tæpperenseriet

Google Ads

Avatar
Annoncering i flere lande samlet ét sted

Nordic Gastric Balloon

Google Ads

Avatar
Google Ads øger salg & leje af kassesystemer

Dansk Kassesystem

Google Ads

Hvilken værdi skaber Google Ads?

 

Google Ads er de annoncer, som bliver vist i de øverste og nederste resultater på side 1 på Google. Google Ads kan både være tekstannoncer og salgsannoncer med billeder. Google Ads kan designes sådan at de kan bruges indenfor alle brancher.

 

Til enhver Google Ads kampagne er der valgt søgeord, som gør at annoncerne bliver vist, når potentielle kunder søger på dette søgeord. Dette betyder at dine Google Ads annoncer kun bliver vist for dem der ønsker at handle dine produkter/ydelser.

 

Når en potentiel kunde klikker på din annonce kommer de ind på din webshop eller hjemmeside. Potentielle kunder sendes direkte til booking, produkter, eller andre sider du ønsker. Bliver der ikke klikket på din annonce, betyder dette gratis annoncering.

 

Budskabet er enkelt: “Google Ads et win-win annonceformat. Dine annoncer bliver kun vist for potentielle kunder, når de gerne vil købe dine produkter og services.”
Allan Hansen

COO // AWORK

Hvordan øges kundestrømmen med google ads?

Google Ads kan bruges af alle virksomheder, fordi annoncerne tager udgangspunkt i din forretning og hvordan kunderne ønsker at møde din forretning.

 

Google Ads kan både være en tekstannonce og en billedannonce. Billedannoncer er til dig der ønsker at sælge en vare/ydelse, hvor kunden ledes direkte til din produktside, når de klikker på annoncen.

 

Tekstannoncer har en forklarende tekst, som fortæller om dit produkt/ydelse. Hertil kan der tilføjes funktioner der gør at dem der får vist dine annoncer, direkte kan ringe eller skrive til dig, booke et bord, læse mere, eller andet.

 

Google Ads kan tilpasses sådan at, de bedst repræsenterer din forretning og leder kunderne der hvor du ønsker dem. For at sikre at kunderne ser dine annoncer finder AWORK de mest brugte søgetermer til den billigste pris.

 

 

DEL MED DIT NETVÆRK

awork webbureau twitter awork webbureau facebook

Trustpilot anmeldelser
4.9