Fredensborg Kommune

LinkedIn Ads, Meta Ads

startup

Unikke besøgende

+1.339.326

startup

Pris pr. resultat

kr. 7,94

startup

Eksponeringer

+ 17.686.492

Visuel identitet

Synlig, Relevant & Skarpt

Effektiv, målrettet og billige markedsføring med Meta ads

Vores fokus

En nøje tilpasset Facebook-annonceringsstrategi er sat i værk for Fredensborg Kommune med det klare formål at øge synligheden af deres jobopslag. Facebooks annonceplatform bruges til præcis målretning af jobannoncer mod potentielle kandidater i det relevante geografiske område med specifikke job kompetencer.

Strategien inkluderer regelmæssig opdatering af jobannoncer for at sikre friskhed og relevans. Nøje analyse af data, herunder eksponeringer, klik og unikke kliks, giver indsigt til finjustering af tilgangen og opretholdelse af attraktive og engagerende jobannoncer.


Skarp strategi

Styrket digitalt nærvær, målrettet eksponering og unikke links.

AWORKs behovcirkel

Fokus på målrettet eksponering med Facebook annoncering

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk j jjjj j j j j j j j j jj j j j j jj jj j j j j j j j j j jjjjjjjj j j j j j j j jj j jj j j j

Optimal brugerengagement, der rammer brugerne

Kundecases 10

Unikke links som indikator for, at strategien fanger og fastholder

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk j jjjj j j j j j j j j jj j j j j jj jj j j j j j j j j j jjjjjjjj j j j j j j j jj j jj j j j

Dataindsigt og optimering, værdifuld indsigt i annoncernes performance

Kundecases 11

Facebook Annoncering

Facebook-annoncerne tiltrækker betydelig opmærksomhed og unikke kliks, hvilket indikerer, at den valgte strategi er både effektiv og engagerende. Løbende dialog med Fredensborg Kommune og konstant analyse af resultaterne sikrer, at Facebook-annonceringsindsatsen forbliver skarp, relevant og i overensstemmelse med organisationens rekrutteringsbehov.

0

Eksponeringer

0

Unikke besøgende

AWORK

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste